Enzo Knol krijgt fraai verjaardagskado in Goor

Hij is, met zijn 2,6 miljoen volgers, nog steeds één van de meest populaire Youtubers van ons land en zeker bij de jongere jeugd fameus. Enkele dagen geleden was hij in Goor waar hij op industrieterrein Zenkeldamshoek een bijzonder verjaardagskado mocht ophalen van- en samen met zijn vriendin Myron Koops. Bij Jan de Winkel/GroeNoord maakte hij kennis met zijn hagelnieuwe zitmaaier van John Deere en uiteraard werd alles gefilmd voor een vlog die gisteren online kwam. Knol bleek onder de indruk van de tuin- en landbouwmachines en werd in de showroom ook nog verrast met gebak. De video is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube20 juli 2021 Schoolfeest TV-filmpjes op YouTube De lokale Hofstreek Omroep heeft alle filmpjes die gemaakt zijn in het kader van het laatste alternatieve Schoolfeest op het eigen YouTube-kanaal gezet. Er was volgens de programmamakers […]
  • Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat20 maart 2021 Afgelasting Bigbandfestival in beeld gevat Onder de titel ‘Till we meet again….’ heeft de organisatie van het Bigbandfestival middels een komische video duidelijk gemaakt dat het grootse muzikale feest in Goor ook dit jaar niet […]
  • Hof van Twente-quiz in kader 20 jaar bestaan gemeente17 februari 2021 Hof van Twente-quiz in kader 20 jaar bestaan gemeente HofMarketing organiseert volgende week vrijdag, 26 februari, een online-quiz met als titel '20 jaar Hof van Twente-quiz'. Deelname is gratis voor deze quiz met allerhande vragen over de […]
  • Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal1 mei 2020 Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal Hij heeft dé oplossing gevonden voor het bestellen- en consumeren van een halve liter Grolsch-bierop het terras: Helligen Hendrik. Een, bij Grand Café De Zon opgenomen, filmpje is […]
  • Schoolfeest komt met online pubquiz8 april 2020 Schoolfeest komt met online pubquiz De stichting School & Volksfeest organiseert zaterdag 25 April, een online pupquiz. De quiz bevat 75 multiple-choice vragen en een aantal bonusvragen. Deelname is gratis en mogelijk […]