Kater Luc vermist

Sinds donderdag 3 juni is de rood-witte knuffelkater Luc van Anne Jongsma aan het begin van de Diepenheimseweg vermist. Normaliter meldt hij zich altijd, zeker als het etenstijd is. Anne vreest dat hij naar de eeuwige jachtvelden is vertrokken maar dat is niet zeker. Luc is rood-wit maar zijn borst en buik zijn helemaal wit. Hij heeft ook een hapje uit zijn oor. Als u iets weet of heeft gezien, kunt u contact opnemen met 0626462858.

Gerelateerde berichten

  • (Update) Zwarte kater Tom vermist23 juli 2020 (Update) Zwarte kater Tom vermist Tom is zoek. De zwarte poes is weggelopen in de buurt van de Waterstraat. Tom is dus zwart, maar met witte pootjes en een wit befje. De kater is angstig en ongeveer 10 jaar oud. Diegene […]
  • Kater Bo al twee maanden zoek2 april 2020 Kater Bo al twee maanden zoek Een berichtje van Marith Morsink die nu toch redelijk ten einde raad is want haar kater is weg en dat al een behoorlijke tijd. De witte viervoeter van nu anderhalf jaar is vermist vanaf […]
  • Hoge beloning voor vermiste kat3 oktober 2019 Hoge beloning voor vermiste kat De lief en leed-redactie van deze site krijgt regelmatig mails over vermiste huisdieren en na plaatsing lukt het dan ook regelmatig om de dieren weer terug te krijgen bij de eigenaren. De […]
  • Kater vermist op De Whee16 juni 2017 Kater vermist op De Whee Paulien is in paniek. Haar kater is sinds twee dagen vermist in de buurt van De Whee. Het gaat om grijs getijgerde kater met witte voetjes, witte bef en een wit puntje aan de staart. "Wie […]
  • GTC wil twee Padelbanen realiseren1 september 2021 GTC wil twee Padelbanen realiseren De Goorse Tennis Club wil op het eigen terrein aan de Diepenheimseweg twee Padelbanen realiseren. Padel is een vorm van tennis dat in populariteit enorm groeiende is. Padel wordt gespeeld […]