Groen schoolplein Heeckeren geopend

Het zogenoemde Groene Schoolplein naast de Heeckerenschool is vanochtend officiëel in gebruik genomen. Wethouder Piet van Zwanenburg deed de openingshendeling in het bijzijn van alle kinderen. Onder leiding van de Haaksbergse hovenier Henk van Veen zijn diverse ouders van leerlingen in de voorjaarsvakantie begonnen met de hutjes van wilgenhout, een boomhut, schommels en een aantal fraaie klimbomen. Het Groene Schoolplein kwam tot stand door subsidies van de Provincie Overijssel en de gemeente Hof van Twente.

Gerelateerde berichten

  • Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z3 april 2021 Schoolplein Heeckeren op tv bij RTL-Z Het 'groene' schoolplein van de Goorse Heeckerenschool is vanmiddag in beeld bij het programma 'How it's done' op RTL-Z. De Haaksbergse hovenier Henk van Veen realiseert dit project samen […]
  • Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein8 maart 2021 Heeckerenschool krijgt ‘groen’ speelplein De Heeckerenschool is aardig op stoom met de realisatie van het zogenoemde 'groene' schoolplein. Daar is onder leiding van de Haaksbergse hovenier Henk van Veenvoorjaars in de […]
  • Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool19 april 2021 Vernielingen op nieuw groen speelplein Heeckerenschool Vandalen hebben vernielingen aangericht op het vernieuwde groen schoolplein van de Heeckerenschool aan de Kloosterlaan. Er zijn enkele bomen en een verkeersbord vernield. De […]
  • Geld voor ‘groene’ schoolpleinen20 september 2020 Geld voor ‘groene’ schoolpleinen Onder de noemer ‘Ieder schoolplein in de Hof groen, dat gaan we samen doen’ worden alle scholen actief benaderd en gestimuleerd om het schoolplein te vergroenen. Daarvoor wil de gemeente […]
  • Groene dakentour van start bij Heeckerenschool28 oktober 2019 Groene dakentour van start bij Heeckerenschool De komende twee zaterdagen, 2 en 9 november, start een zogenoemde 'Groene dakentour' bij de Heeckerenschool in Goor. Deze school heeft een sedum-dak en eenieder die meer wil leren over […]