Cateraar Pepijn met Peps Foodtrailer langs feesten en partijen

Hij is pas 19 jaar, maar vanaf vandaag mag hij zich officieel ondernemer noemen. Zijn naam Pepijn Roering. De Gorenaar heeft een eigen foodtrailer, waarmee hij langs de mensen trekt om de catering te verzorgen bij feesten en partijen. “Van Sushi tot braadworst. Ik kan het allemaal leveren met Peps Foodtrailer”, zegt hij vol enthousiasme. “Met dit concept wil ik alle zorgen wegnemen bij mensen, die op hun beurt dan lekker kunnen genieten van hun feest.” Check deze site, die vandaag is gelanceerd door Pepijn, voor meer informatie.

Gerelateerde berichten

  • De plank mis slaan…16 juni 2020 De plank mis slaan… Van de week komt mijn dochter thuis uit school. Twee keer trappen met haar voeten en de schoenen liggen door de kamer. Met een ferme zwaai, waar Epke Zonderland u tegen zegt, vliegt haar […]
  • Loes-inlooppunt wordt vrijdag geopend22 februari 2010 Loes-inlooppunt wordt vrijdag geopend Het zogenoemde inlooppunt van Loes wordt vrijdagochtend feestelijk geopend. Loes nodigt u en uw kind(eren) van harte uit daarbij aanwezig te zijn. Wethouder Coby titshof zal het […]
  • Doek valt voor Goors zwembad9 november 2010 Doek valt voor Goors zwembad Het doek is definitief gevallen voor het Goorse zwembad De Whee. Een kleine meerderheid in de gemeenteraad heeft vanmiddag gestemd voor het collegevoorstel om het Goorse bad te sluiten ten […]
  • Lieke Klaassen start EK met ruime zege10 januari 2016 Lieke Klaassen start EK met ruime zege De Goorse waterpoloster Lieke Klaassen is het Europees kampioenschap waterpolo uitstekend begonnen. In de eerste poulewedstrijd werd Hongarije met 14-10 opzij gezet. Hongarije, vaak […]
  • Cent dichtbij podiumplaats op NK omnium19 november 2016 Cent dichtbij podiumplaats op NK omnium Na een uitstekend wegseizoen met enkele overwinningen en meerdere podiumplaatsen, doet Marit Cent nu ook op de wielerbaan van zich spreken. De 17-jarige Goorse is zaterdag vijfde geworden […]