14 woningen in de verkoop op ‘Het Hectorhof’

De gemeente heeft deze week de vergunningen afgegeven voor de bouw van 14 zogenoemde levensloopbestendige woningen én een zorgcomplex aan de Scherpenzeelseweg in Goor op het terrein van hockeyclub GMHC. Het nieuwe wijkje wordt ‘Het Hectorhof’ genoemd naar de bijna 100 jaar oude voetbalvereniging SV Hector die er tot het begin van de jaren ’80 huisde. Aanvankelijk was er vanuit omwonenden weerstand tegen het plan maar de Raad van State veegde die bezwaren van tafel. Projectontwikkelaar Zovacon heeft het plan ontwikkeld en de woningen worden verkocht door de Goorse makelaar Morsink. Die onderzocht dat er in Goor een tekort is aan geschikte woningen voor 50-plussers. De bouw van deze woningen moet daarin een oplossing bieden. De vraagprijzen van de huizen die inmiddels ook in de verkoop zijn en over een jaar worden opgeleverd, beginnen bij €290.00.


Gerelateerde berichten

  • Zorgappartementen hockeycomplex lager, buurt blijft strijden12 mei 2016 Zorgappartementen hockeycomplex lager, buurt blijft strijden Het zorgcomplex met aanleunwoningen op het terrein van de Goorse hockeyclub GMHC wordt drie meter lager dan aanvankelijk gepland. Buurtbewoners hadden bezwaren tegen de hoogte van 12 meter […]
  • Zorgcomplex Scherpenzeelseweg dichterbij na zaak bij Raad van State15 juni 2017 Zorgcomplex Scherpenzeelseweg dichterbij na zaak bij Raad van State Het zorgcomplex van de JP van den Bentstichting aan de Scherpenzeelseweg lijkt er gewoon te gaan komen ondanks bezwaren van buurtbewoners. Die vroegen gisteren bij de Raad van State om het […]
  • Cliënten vd Bentstichting naar hockeyveld10 juli 2015 Cliënten vd Bentstichting naar hockeyveld Cliënten van de JP vd Bentstichting zullen in 17 vd 24 zorgappartementen komen te wonen op het nu nog braakliggende terrein naast het hockeyveld. Deze site meldde al eerder dat de gemeente […]
  • Toch zorgwoningen bij sportcomplex GMHC28 maart 2018 Toch zorgwoningen bij sportcomplex GMHC Er kan worden begonnen met de bouw van 24 zorgwoningen en 14 aanleunwoningen op het braakliggende terrein (foto) bij hockeyclub GMHC op de hoek Rubenstraat/Scherpenzeelseweg. Dat heeft de […]
  • Zorgcomplex bij hockeyveld voorlopig geblokkeerd6 september 2017 Zorgcomplex bij hockeyveld voorlopig geblokkeerd De bouw van 24 zorgwoningen en en 14 aanleunwoningen op het braakliggende terrein naast de hockeyvelden van de GMHC op De Whee gaat voorlopig niet door. De Raad van State heeft dat […]