Cafe De Whee is Duits paradijs tijdens EK

Door zijn aderen stroomt bloed met de kleuren rood-zwart-goud. Duutser Marcel List is helemaal klaar voor het EK voetbal. Bij vorige eindronden was zijn woning aan de Schoolstraat versiert met de klassieke Duitse vlag, nu is zijn café De Whee omgedoopt tot een waar paradijs met sterke invloeden van onze Oosterburen. De vlaggen wapperen al strak bij List, waar het EK de mensen op De Whee achtervolgt. Hij kreeg gisteravond bezoek van RTV Oost die dinsdag zelfs bij hoge uitzondering mee mogen kijken met de eerste groepswedstrijd van Die Mannschaft tegen Frankrijk. De reportage volgt een dag later.

Gerelateerde berichten

  • Feestelijke heropening Café De Whee26 februari 2020 Feestelijke heropening Café De Whee Café De Whee wordt komende zaterdag 29 februari, opnieuw geopend. Dit na de overname van het café door de nieuwe uitbater Marcel List. Samen met zijn vrouw Annet en dochter Kyara geeft […]
  • Leussink koopt winkelcentrum De Whee9 december 2019 Leussink koopt winkelcentrum De Whee De broers Tijn en Niek Leussink van de Goorse Jumbosupermarkt hebben winkelcentrum De Whee gekocht. Dat was in handen van het Jumboconcern dat er vanaf wilde nadat bekend werd dat […]
  • Monica ziet Sarah met mooi terrasfeest2 mei 2021 Monica ziet Sarah met mooi terrasfeest Wat een feest bij Café De Whee met als stralend middelpunt Monica ter Elst. Zij zag Sarah net op het moment dat de terrassen weer open mochten. Een volledig en uitbundig Corona-proof […]
  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee8 december 2019 Duo Libbers wint Sukkeltoernooi De Whee Het zogenoemde Darts-Sukkeltoernooi bij Café De Whee is gisteren gewonnen door het koppel Ronnie en Marco Libbers (foto). zij waren van de 64 koppels het sterktse in de winnaarsronde. De […]