Wie wordt Held van de Hof?

Hofmarketing organiseert ook dit weer de ‘Held van de Hof-verkiezing’. In vier categorieën kunnen genomineerden vanaf dit moment worden aangedragen. In de categorie wonen is er een award voor de de buurt of straat die een bijzonder initiatief ontplooide dit jaar. Daarnaast is er een prijs voor de beste werkgever en die persoon of organisatie die op toeristisch gebied zich onderscheidde. De overall-prijs is voor een individu die maatschappelijk veel betekent heeft dit jaar. Deze prijs ging vorig jaar Gerrit van der Kolk uit Diepenheim (foto). De Hoffelijkheidsprijzen worden op 9 september uitgereikt in Markelo. Nomineren kan tot 25 juni via de site van Hofmarketing.

Gerelateerde berichten

  • Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs14 februari 2020 Drie Goorse genomineerden voor Hoffelijkheidsprijs Er zijn drie Goorse instanties genomineerd voor de eerste Hoffelijkheidsprijs van Hofmarketing. In de categorie wonen is het buurtinitiatief van de Huygenstraat een van de drie […]
  • Wie wordt de held van de Hof ?29 januari 2020 Wie wordt de held van de Hof ? Er is een nieuwe prijs in het leven geroepen door HofMarketing die daarvoor op zoek is naar nominaties. De zogenoemde Hoffelijkheidsprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: Wonen […]
  • Maarten ter Höfte held van het jaar16 september 2022 Maarten ter Höfte held van het jaar Maarten ter Höfte is uitgeroepen tot held van het jaar tijdens de verkiezingen van de Hoffelijkheidsprijs. Bij De Bebsel werd de rolstoel-tennisser geroemd om zijn opmars in de […]
  • Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen10 september 2021 Heeckeren en Brunnekreef winnen Hoffelijkheidsprijzen Twee Goorse winnaars gisteravond tijdens de uitreiking van de Hoffelijkheidsprijzen bij De Kroon in Markelo. Het groene speelplein van Heeckerenschool pakte de winst in de categorie […]
  • Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs16 juli 2021 Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er zijn in de diverse categorieën zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor 'Held van de Hof' is Nicole […]