Geslaagd!

Het was voor iedereen een lastig jaar waarin corona allesbepalend was. Helemaal ook voor de eindexamenleerlingen op de middelbare scholen. Toch is het leeuwedeel geslaagd en dat heeft ook in het Goorse al tot de nodige feestjes geleid. Ook via deze weg de hartelijke felicitaties voor alle Goorse leerlingen die het gehaald hebben op de Waerdenborch en natuurlijk ook op de andere middelbare scholen in deze regio. En voor de herkansers: Succes!

Gerelateerde berichten

  • Waerdenborch Goor: Iedereen geslaagd5 juni 2020 Waerdenborch Goor: Iedereen geslaagd Geen teleurstellingen dit jaat bij de eindexamenleerlingen van de Goorse locatie van De Waerdenborch. Iedereen is in één keer geslaagd in deze Coronaperiode in het jaar dat er geen […]
  • De scholen zijn weer begonnen…26 augustus 2019 De scholen zijn weer begonnen… Het weer heeft er, gezien de tropische temperaturen, nog geen rekening mee gehouden maar het zal voor de Goorse jeugd vanaf vandaag tocht echt weer moeten gebeuren. De schooldeuren worden […]
  • Gratuliere, geslaagd!14 juni 2017 Gratuliere, geslaagd! Tientallen Goorse scholieren zaten vandaag met het zweet gutsend van het voorhoofd bij de telefoon. Wachtend op het antwoord op die ene eminente vraag: ben ik geslaagd of niet? Bij velen […]
  • Vlag kan uit voor Goorse geslaagden11 juni 2015 Vlag kan uit voor Goorse geslaagden Vele Goorse scholieren zaten vandaag met het zweet druipend van het voorhoofd bij de telefoon, wachtend op dat verlossende woord: Ben ik geslaagd of niet? Bij sommige scholieren zal de […]
  • Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch15 april 2021 Home of talents verlaagd drempel om online te lessen én theorie-examens bij De Waerdenborch Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er bij Home of Talents tijdelijk geen opzegtermijn als blijkt dat de online-opzet na enkele lessen toch niet […]