Hofstreek volgende week weer in de ether met Schoolfeestprogramma’s

Geen Schoolfeest op de ‘weide’ maar wel het Goorse ‘geveul’. Dat is ook dit jaar weer de drijfveer van Hofstreek Omroep om volgende week weer Schoolfeest TV en Schoolfeest Radio te maken. Op de radio zal er vanaf donderdagavond 24 juni tot en met zondag 27 juni een gevarieerd programma zijn met onder meer de Schoolfeest Top 25 op zaterdagmiddag). Daarvoor kan via de website van de omroep ook weer gestemd worden. Op vrijdagmiddag zullen de makers van de allereerste Schoolfeestradio Jeroen Hilgenberg, Bart Bolink en Oene Loonstra, een radioprogramma maken met anekdotes uit het illegale tijdperk van Schoolfeestradio. Daarnaast bekijken de heren van E8 Radio de diverse Schoolfeesthits op een bijzondere manier.

Schoolfeest TV is te zien vanaf vrijdagmiddag met onder andere een seniorenprogramma. Ook is er veel aandacht voor de mensen achter het schoolfeest en is er op zaterdagmiddag een kinderprogramma en een familiemiddag. De zaterdagavond is voor de jeugd en zondagmiddag op de lokale tv veel aandacht voor de optocht en andere Schoolfeestzaken. Alles zal worden afgewisseld met veel nostalgische beelden.