Podotherapie Reggestreek en Fysiotherapie Smit gaan samenwerken (Adv)

Podotherapie Reggestreek en Fysiotherapie & Fysiofitness Smit gaan samenwerken. Podotherapeut Annamarie Roosink houdt er spreekuur op vrijdag en behandelt allerlei klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug welke vaak ontstaan door een verkeerde stand van de voet. Ook zogenoemde ’teenstands-afwijkingen’, ingegroeide teennagels, likdoorns en wonden aan de voet worden dan behandeld…

“Veel mensen denken dat een podotherapeut alleen maar zolen maakt” zegt Annamarie Roosink. “Dat is slechts een onderdeel van ons werk. Wij maken inderdaad op maat gemaakte inlegzolen, maar ook nagelbeugels en hulpmiddelen om kromme of scheefstaande tenen te corrigeren. Daarnaast geven wij ook uitgebreide (schoen)adviezen, preventie-advies bij diabetes of reuma en geven wij soms oefeningen mee voor thuis”.

Mensen van verschillende leeftijden, van jong tot oud, kunnen terecht bij Annamarie. De podotherapeut behandelt ook veel sporters en kinderen met klachten. Podotherapie Reggestreek is daarnaast actief op het gebied van bedrijfspodotherapie en biedt mogelijkheden om podotherapeutische zolen in veiligheidsschoenen te maken zonder dat de vereiste ‘CE-markering’ van de schoen vervalt.

Praktijkhouder Arthur Smit is verheugd over de samenwerking: “De samenwerking met Podotherapie Reggestreek past perfect in onze visie, waarin we graag nauw willen samenwerken met verschillende zorgaanbieders in de eerste lijn en dit alles onder één dak. Met Annamarie Roosink hebben we iemand die deze visie deelt en als gezondheidswetenschapper in opleiding ook goed aansluit bij onze doelgroep.”

Speciaal voor mensen die benieuwd zijn of podotherapie hen kan helpen, is er de gratis voetencheck.
Tijdens deze korte check bekijkt de podotherapeut kort de stand van de voeten en krijgt u informatie over mogelijke behandelingen om uw klacht op te lossen. Deze afspraak is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Voor meer informatie, een afspraak maken óf een gratis voetencheck is er de website www.podotherapiereggestreek.nl. Bellen kan met telefoonnummer: 0548-794515.