Goorse paardenmarkt met nieuwe website onderdeel van Goorse Wintermarkt

Na de succesvolle lobby om de traditionele Goorse paardenmarkt in leven te houden wordt inmiddels samen met de organisatie van Winters Genieten gewerkt aan een programma voor de derde zaterdag en zondag in december onder de verzameltitel Goorse Wintermarkt. Daarvoor is inmiddels ook een nieuwe website online. Daar kan eenieder zich ook aanmelden voor het huren van een marktkraam. De Paardenmarkt op zaterdag zal gehouden in de Spoorstraat en op de parkeerplaats achter De Ster. De werkgroep bestaat uit (op de foto van links naar rechts) uit Niek Hietbrink, Wiljan van Regteren, Paul Reef, Will Bosch, Marriët de Beer, Ate Brunnekreef en René Kamphuis.

Gerelateerde berichten

  • Streep door paardenmarkt en Winters Genieten15 oktober 2020 Streep door paardenmarkt en Winters Genieten Het bestuur van Goor Collectief en de organisatie van de Goorse Wintermarkt hebben besloten om nu al een streep te zetten door de Paardenmarkt en het evenement Winters Genieten. De […]
  • Paardenmarkt naar de Spoorstraat12 september 2020 Paardenmarkt naar de Spoorstraat De Goorse Paardenmarkt gaat verhuizen naar de Spoorstraat en dee parkeerplaats achter café De Ster. Dat is de uitkomst van diverse gesprekken tussen de gemeente Hof van Twente, Dieren […]
  • Stadsraad hamert op beleidsbemiddeling in traject woonwagenlocaties29 juni 2021 Stadsraad hamert op beleidsbemiddeling in traject woonwagenlocaties De Stadsraad Goor wil dat de gemeenteraad de voorgestelde beleidsbemiddeling en uiteindelijke plaatsbepaling van de woonwagen-locaties gaat ondersteunen. "Wij doen een dringende oproep […]
  • Gijmink nu optimaal gedekt met AED’s12 april 2021 Gijmink nu optimaal gedekt met AED’s De Goorse volkswijk 't Gijmink is nu optimaal gedekt met inzetbare AED’s. De stichting Hart voor Goor heeft er voor gezorgd dat er een buitenkast en een nieuwe AED met zogenoemde […]
  • BBQ op het smeltende ijs…15 februari 2021 BBQ op het smeltende ijs… Na het prachtige winterse weer heeft de dooi nu grip op het pak sneeuw en de schitterende ijsvloertjes in Goor en omgeving. En het smelten van dit winter wonderland zorgde vanavond voor […]