Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel

Bloemenzaak De Oranjerie aan de Grotestraat wordt overgenomen door Anne Beltman en gaat vanaf 1 augustus ‘Bloem & Lifestyle Annabel’ heten. Zij neemt de zaak over van Petra Naafs die de zaak vijf jaar geleden overnam. Anne Beltman is al werkzaam in de bloemenzaak in het Goorse stadshart. “Dit is een droom die voor mij uitkomt. Ik kijk er enorm naar uit om bestaande en nieuwe klanten te mogen gaan verwelkomen.”

Gerelateerde berichten

  • Oranjerie in andere handen5 september 2016 Oranjerie in andere handen Een wisseling van de wacht. Bij bloemenatelier de Oranjerie heeft Dinie Pierik de scepter overgedragen aan Petra Naafs. Pierik was toe aan een nieuwe uitdaging en draagt alle lopende zaken […]
  • Warenhuis ‘Hus’ nieuw in Goors stadshart12 juli 2021 Warenhuis ‘Hus’ nieuw in Goors stadshart Het nieuwe warenhuis 'Hus' opent komende woensdag de deuren in de Goorse Grotestraat.. De winkel is gevestigd achter Zippy Toys en verkoopt met name kleding, schoenen, riemen en tassen. […]
  • Buiten pinnen blijft in Goor nog wel even onmogelijk2 juli 2021 Buiten pinnen blijft in Goor nog wel even onmogelijk De enige pinautomaat die in Goor buiten bereikbaar is en buiten winkeltijden gebruikt kan worden, is nog wel een tijdje buiten gebruik. De zogenoemde Geldmaat in de Grotestraat in het […]
  • Goor weer kapsalon rijker13 januari 2021 Goor weer kapsalon rijker We kunnen er vanwege de Corona-maatregelen nu niks mee maar net na de strenge lockdown zou het direct goed van pas komen. Goor krijgt er een kapsalon bij. In de Grotestraat gaat, wanneer […]
  • Primera sluit alsnog servicepunt Postnl19 december 2020 Primera sluit alsnog servicepunt Postnl Primera De Bandijk gaat na vandaag alsnog het servicepunt van Postnl sluiten. Dit na een besluit van het hoofdkantoor van het postbedrijf in Den Haag. Primera was in het stadshart van […]