Oranjerie wordt Bloem & Lifestyle Annabel

Bloemenzaak De Oranjerie aan de Grotestraat wordt overgenomen door Anne Beltman en gaat vanaf 1 augustus ‘Bloem & Lifestyle Annabel’ heten. Zij neemt de zaak over van Petra Naafs die de zaak vijf jaar geleden overnam. Anne Beltman is al werkzaam in de bloemenzaak in het Goorse stadshart. “Dit is een droom die voor mij uitkomt. Ik kijk er enorm naar uit om bestaande en nieuwe klanten te mogen gaan verwelkomen.”

Gerelateerde berichten

  • Bloem & lifestyle Annabel geopend11 augustus 2021 Bloem & lifestyle Annabel geopend Het nieuwe ‘Bloem & Lifestyle Annabel’ is vanaf vandaag, 11 augustus, geopend in het Goorse stadshart. Na een officiële opening gisteravond is vanaf nu het grote publiek welkom in de […]
  • Bloem & Lifestyle Annabel naar pand Sport Inn26 mei 2022 Bloem & Lifestyle Annabel naar pand Sport Inn Deze week werd bekend dat Sport Inn vertrekt uit Goor en nu al is er nieuwe invulling voor het winkelpand in de Grotestraat. Bloem & Lifestyle Annabel, dat nu nog iets verderop zit, […]
  • Oranjerie in andere handen5 september 2016 Oranjerie in andere handen Een wisseling van de wacht. Bij bloemenatelier de Oranjerie heeft Dinie Pierik de scepter overgedragen aan Petra Naafs. Pierik was toe aan een nieuwe uitdaging en draagt alle lopende zaken […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]
  • It’s Your Beauty en Rositta-kliniek geopend in Grotestraat20 mei 2022 It’s Your Beauty en Rositta-kliniek geopend in Grotestraat Vandaag (vrijdag 20 mei) wordt in de Grotestraat (nummer 24) de kliniek Its Your Beauty geopend. Het is de onderneming van Andrea de Groot en Sabine Vehof waar mensen terecht kunnen voor […]