Voetbalclinics bij vv Twenthe voor alle liefhebbers

Tijdens de zomervakantie is het sportcomplex van vv Twenthe het decor van een heuse voetbalclinic. Het bedrijf Zportz organiseert op maandag 12 en dinsdag 13 juli voor alle kinderen uit de regio een geheel verzorgt voetbalkamp. Naast de voetbalactiviteiten worden er ook grote opblaaskussens geplaatst en ontvangen de spelers of speelsters een tenue. De kosten bedragen 65 euro voor twee dagen. De inschrijving kun je hier voltooien.

Gerelateerde berichten

  • Clinic van FC Twente Vrouwen bij ‘Club van de maand’ GFC10 oktober 2018 Clinic van FC Twente Vrouwen bij ‘Club van de maand’ GFC GFC is deze maand 'Club van de maand' bij de FC Twente Vrouwen en dat betekent dat er op sportpark Heeckeren een clinic gevolgd kan worden van de voetbaldames die, in de herfstvakantie, op […]
  • Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor14 februari 2017 Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor De sportinstuif die morgen wordt gehouden op 't Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in […]
  • Monumentale bomen in de Gondalaan tegen de vlakte8 januari 2018 Monumentale bomen in de Gondalaan tegen de vlakte De rij met grote monumentale eiken aan de Gondalaan wordt in zijn geheel gekapt. De gemeente Hof van Twente heeft daarover de buurtbewoners per brief geïnformeerd. De bomenkap is volgens […]
  • Haverslag in Nederlands militair elftal30 maart 2011 Haverslag in Nederlands militair elftal Goor is weer een international rijker. Chris Haverslag (foto, met aanvoerdersband) van Hector is geselecteerd voor het Nederlands militair elftal. De aanvaller, die bij Defensie werkt, is […]
  • Muziekshow Reggehof geschrapt16 november 2017 Muziekshow Reggehof geschrapt In verband met de geringe belangstelling gaat de a capella avond met Rock4 en the Junction op zaterdag 26 november niet door. De kaarthouders zijn inmiddels geïnformeerd en potentiele […]