Voetbalclinics bij vv Twenthe voor alle liefhebbers

Tijdens de zomervakantie is het sportcomplex van vv Twenthe het decor van een heuse voetbalclinic. Het bedrijf Zportz organiseert op maandag 12 en dinsdag 13 juli voor alle kinderen uit de regio een geheel verzorgt voetbalkamp. Naast de voetbalactiviteiten worden er ook grote opblaaskussens geplaatst en ontvangen de spelers of speelsters een tenue. De kosten bedragen 65 euro voor twee dagen. De inschrijving kun je hier voltooien.

Gerelateerde berichten

  • Clinic van FC Twente Vrouwen bij ‘Club van de maand’ GFC10 oktober 2018 Clinic van FC Twente Vrouwen bij ‘Club van de maand’ GFC GFC is deze maand 'Club van de maand' bij de FC Twente Vrouwen en dat betekent dat er op sportpark Heeckeren een clinic gevolgd kan worden van de voetbaldames die, in de herfstvakantie, op […]
  • Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor14 februari 2017 Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor De sportinstuif die morgen wordt gehouden op 't Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in […]
  • Straatspeeldag op Scherpenzeelseweg8 juni 2009 Straatspeeldag op Scherpenzeelseweg Woensdag doen de 3 Whee-scholen (Albatros, Wiekslag en Puntdak) mee aan de Nationale Straatspeeldag. De actie is bedoeld om aandacht te vragen voor de toenemende verkeersonveiligheid in de […]
  • Afbloazen met Oale Roop…6 januari 2017 Afbloazen met Oale Roop… De Oale Roop klinkt vanavond nog één keer over ons Twentse Haagje. De Midwinterhoornblazers sluiten het seizoen af op de Braakmolen, waar een zevental nog en keer de roep liet klinken.  Er […]
  • gvoetbaljeugd13 september 2012 Hector start g-voetbal voor jeugd Hector wil een jeugdelftal voor kinderen met een beperking opstarten. De bespeler van ’t Doesgoor houdt zaterdag een open dag voor belangstellenden. Het plan komt uit de koker van enkele […]