Auto tegen boom op Oude Diepenheimseweg

Zaterdagmorgen rond 02.00 uur zijn twee mannen gewond geraakt nadat zij met een auto tegen een boom botsten. Het ongeval gebeurde op de Oude Diepenheimseweg, net buiten Goor. De twee 25-jarige mannen uit Hengelo en Enschede bleken teveel gedronken te hebben. De man uit Enschede verklaarde dat hij de bestuurder van het voertuig was. Hij was echter niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Beide mannen werden ter controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij zijn aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

agenten

Gerelateerde berichten

  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Gezonde inloopinloopochtend met paasontbijt30 maart 2015 Gezonde inloopinloopochtend met paasontbijt Komende donderdag, 2 april is er weer een gezonde inloopochtend bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Vanaf 9.00 kan eenieder aanschuiven voor een paasontbijt. Wijkverpleegkundige Hans Breuker […]
  • Landing luchtballon landelijk nieuws23 augustus 2011 Landing luchtballon landelijk nieuws De luchtballon die zaterdag al in een Goorse woonwijk landde, werd gisteren pas landelijk nieuws. Voor SBS 6 was het zelfs een reden om een cameraploeg naar ´t Twentse Haagje te sturen. […]
  • Vaderdagtaarten voor minima20 juni 2021 Vaderdagtaarten voor minima Het is vandaag Vaderdag en dus wordt in veel gezinnen de papa des huizes in het zonnetje gezet. De stichting Doors Wider Open ging in de afgelopen dagen met gebak lang gezinnen die op het […]
  • Extra bridge-middag Niet Kwetsbaar4 september 2014 Extra bridge-middag Niet Kwetsbaar De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar start vanaf 25 september wekelijks een extra mogelijkheid tot bridgen. In georganiseerd verband kunt u dan aan tafel schuiven op de donderdagmiddag. […]