Goorse ondernemers stappen in Sushi-markt

Boulos Kourie (foto onder rechts) is één van de pijlers onder de Goorse café’s Johnny’s en De Buurman en gaat nu samen met zijn vriend Job Vaarhorst daarnaast een andere uitdaging aan. Samen met drie vennoten uit Enschede wordt de regionale Sushi-markt bestormd. Inmiddels ondergaat de eerste vestiging van The Sushi Foodclub in Haaksbergen een flinke verbouwing en daarnaast wordt later dit jaar gewerkt aan de ombouw van een Vriezenveense sportwinkel tot een sushibar. Of de Gorenaren ook in de eigen woonplaats een vestiging openen is nog ongewis. Inmiddels is er al wel landelijke bekendheid voor het initiatief van horecaman Kourie en media-expert Vaarhorst.

Gisteren waren ze te horen in het Radio 1-journaal dat aandacht besteedde aan deze ’tak van sport’ naar aanleiding van cijfers die uitwijzen dat het aantal sushi-restaurants in Nederland in tien jaar tijd meer dan verdubbeld zijn. Met name in het westen kwamen er veel sushibars bij. In Overijssel is er in dat opzicht nog het nodige te winnen. Momenteel zijn er slechts 17 sushi-restaurants in deze provincie. Het artikel op de site van de NOS is via deze LINK te lezen. De uitzending van het Radio 1-journaal is HIER terug te luisteren.

Job Vaarhorst (l) met één van zijn compagnons Raffi Moussa, ook eigenaar van Habibi en The Streetfood Club in Enschede

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren openen Sushi-Foodclub in Haaksbergen16 augustus 2021 Gorenaren openen Sushi-Foodclub in Haaksbergen Na een paar maanden van intensieve voorbereiding gaat het morgen beginnen voor de Goorse ondernemers Boulos Kouri en Job Vaarhorst. Het duo opent dan officieel de deuren van de nieuwe […]
  • Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen6 oktober 2021 Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen Hij woont met zijn Enschedese vriendin sinds een paar maanden op De Whee in Goor en is nu één van de blikvangers op het Europees Kampioenschap baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen. […]
  • Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule18 september 2020 Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de […]
  • Johnys neemt De Buurman over14 maart 2020 Johnys neemt De Buurman over Café De Buurman in het Goorse centrum wordt vanaf 1 mei onderdeel van het naastgelegen Café Johnys. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de viering van het 5-jarig bestaan van Café […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]