Beschonken en brutaal…

Een 21-jarige Enschedeƫr is vannacht zijn rijbewijs kwijt geraakt na een opmerkelijk tafereel in de Kloosterlaan en van Coeverdenstraat. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding over een man die dronken achter het stuur van zijn auto wilde stappen terwijl omstanders hem hiervan probeerden te weerhouden. Toen de politie in de Kloosterlaan aankwam vluchtte de eigenaar van de wagen weg maar kwam even later toch terug. Hij gaf volgens de politie brutaal aan dat hij maling aan alles had. Hij kreeg een rijverbod opgelegd en tevens een bon voor openbare dronkenschap vanwege zijn tirade. Even later stapte hij toch in de auto en reed de politie tegemoet. Toen hij weer tot stoppen werd gedwongen ging hij er weer vandoor. Achter een woning aan de van Coeverdenstraat kon hij uiteindelijk worden aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau en kreeg daar twee extra processen-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren.

Gerelateerde berichten

  • Gorenaar twee keer beschonken aangehouden11 juni 2020 Gorenaar twee keer beschonken aangehouden Een 56-jarige Gorenaar is afgelopen dinsdagavond twee keer van de weg gehaald wegens rijden onder invloed. De politie kreeg rond 18:00 uur een melding binnen dat er een man in een auto […]
  • Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent21 mei 2021 Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent De politie heeft een 27-jarige man uit Goor aangehouden na een incident in Lochem. Tijdens een alcoholcontrole vluchtte de man, sleepte hij een agent mee en reed hij tegen een politieauto […]
  • Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden2 februari 2021 Goorse automobilist onder invloed van drugs aangehouden De politie heeft eind vorige week een Gorenaar aangehouden op de Holtdijkdwarsweg, net buiten Goor. Na controle bleek de jonge bestuurder wiet in zijn auto te hebben. Een speekseltest […]
  • Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat27 juni 2020 Scooters en wapens gevonden in de Gorterstraat De politie heeft donderdag in de Gorterstraat een inval gedaan in een woning. Daar werden twee scooters in beslag genomen alsmede een gasalarmpistool en een taser. De bewoners is […]
  • Achtervolging met politie, inzittenden aangehouden21 juli 2019 Achtervolging met politie, inzittenden aangehouden Een curieuze achtervolging vannacht op de Oude Haaksbergerweg. De politie heeft daar de inzittenden van de auto kunnen aanhouden. Deze werden staande gehouden en zijn ingerekend door de […]