Vaderdagtaarten voor minima

Het is vandaag Vaderdag en dus wordt in veel gezinnen de papa des huizes in het zonnetje gezet. De stichting Doors Wider Open ging in de afgelopen dagen met gebak lang gezinnen die op het minimum moeten leven om ook deze groep een leuke dag te bezorgen. In totaal werden in de Hof twintig slagroomstammen rondgebracht met daarop de tekst ‘I love papa’. Seine Braakman van Doors Wide Open: De stichting vindt met name de kleine dingen belangrijk. Voor kinderen is dit toch een speciaal moment en daarom moet ook voor gezinnen met een kleine beurs, een verrassing met vaderdag gewoon door kunnen gaan.

Gerelateerde berichten

  • ’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open15 juli 2021 ’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open 'T Centrum Goor is de nieuwe naam voor de kledingtak van de stichting Doors Wide Open. Daar wordt tweedehands kleding, schoenen en sieraden verkocht. De naam houdt verband met de locatie […]
  • Stacaravan op Monte Bello beschikbaar voor minima12 juli 2021 Stacaravan op Monte Bello beschikbaar voor minima De stacaravan van Doors Wide Open op camping Monte bello tussen Goor en Markelo is in de komende twee weken beschikbaar voor drie gezinnen die door financiĆ«le beperkingen niet op vakantie […]
  • Lionsclub bezorgt arme gezinnen dagje uit9 juli 2021 Lionsclub bezorgt arme gezinnen dagje uit De gezinnen in Goor en omgeving die worden gesteund door de stichting Doors Wide Open krijgen een dag uit aangeboden door de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. Deze club heeft 35 […]
  • Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers6 mei 2021 Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die […]
  • Gratis verjaardagspakketten voor kinderen minima19 januari 2021 Gratis verjaardagspakketten voor kinderen minima Speelgoedbank Seine, een onderdeel van de stichting Doors Wide Open, wil kinderen van ouders met een minimum inkomen, ondersteunen tijdens verjaardagen. Er zijn gratis pakketten […]