Het Schoolfeestgevoel tegenover de weide…

Weer geen Tente en kermis dit jaar op de Schoolfeestweide maar het ‘Goorse geveul’ is er absoluut en dus beloofd het ook in het komend weekeinde weer oergezellig te worden overal in Goor met ook diverse initiatieven van de horeca. In de Herman Heijermanstraat tegenover de ‘heilige grond’ zijn door de bewoners fraaie versieringen aangebracht en heuse Schoolfeestkraampjes neergezet. En ja ook de ‘Oale hennekroam’ onbreekt daar niet. In de komende dagen wordt er nog meer neergezet tegenover de ‘weide’ maar daarover later meer.

Gerelateerde berichten

  • Fietster gewond na ongeval kruising Laarstraat17 augustus 2022 Fietster gewond na ongeval kruising Laarstraat Een vrouw op een fiets is aan het einde van middag, naar het zich laat aanzien, ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de 'beruchte' kruising op de Laarstraat met de Herman […]
  • 58.000 liter bier en 13.500 kroketburgers…28 juni 2022 58.000 liter bier en 13.500 kroketburgers… Er is ongekend veel bier gedronken in het afgelopen Schoolfeestweekeinde in de feesttent. Er stroomde circa 58.000 liter bier door de kranen en dat is beduidend meer dan tijdens de […]
  • Open Huis Laarschool gaat nu wel door21 maart 2022 Open Huis Laarschool gaat nu wel door Komende zondag, 27 maart, zetten de zeven ondernemers in ondernemershuis Het Laar, devoormalige Laarschool, hun deuren open voor belangstellenden. Tijdens deze open dag laten zij het […]
  • School en Volksfeest nu officieel nationaal immaterieel erfgoed18 november 2021 School en Volksfeest nu officieel nationaal immaterieel erfgoed Het Goors School- en Volksfeest is vanaf vandaag officieel bijgeschreven in de 'Inventaris Immaterieel Erfgoed Nederland'. Het Schoolfeestbestuur heeft hiervoor een lang traject moeten […]
  • Voorbereidingen 150 jaar School en Volksfeest begonnen1 november 2021 Voorbereidingen 150 jaar School en Volksfeest begonnen Het duurt nog drie en een half jaar maar toch is in de afgelopen week al begonnen met de voorbereidingen op het grootse feest dat in 2025 gevierd moet worden als het Goorse School en […]