Hofstreek toch in de ban van Schoolfeest TV

Een Tent of niet. Ook dit jaar verzorgt Hofstreek Omroep weer Schoolfeest TV. Vrijdag is er een uitzending over de De Sneiorenmiddag. De zaterdagavond is voor jongeren om terug te blikken op dit bijzondere Schoolfeest. De zondag staat in het teken van de Allegorische Optocht uit de oude doos. De optocht uit 1993 staat centraal met commentaar van Oene Loonstra en wijlen Rob Vorkink.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeeststraf voor Goorse café’s17 juli 2021 Schoolfeeststraf voor Goorse café’s De extra terrasruimte die de Goorse café's Johnys en De Tapperij hebben gekregen moet op last van burgemeester Nauta weer ontruimd worden. De maatregel volgt na een volgens haar te grote […]
  • Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest4 juli 2021 Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de […]
  • Allemachtig wat prachtig…29 juni 2021 Allemachtig wat prachtig… Het eerste weekend in anderhalf jaar waarin het leek dat de wereld een beetje open ging en alles weer liet zien wat het leven zo mooi maakt. Met elkaar en samen een feestje vieren. Het […]
  • Denderende Schoolfeestavond27 juni 2021 Denderende Schoolfeestavond Het was een mooi feest gisteravond in het Goorse stadshart met met name veel drukte in bij Jonnys en De Tapperij die samen optrekken dit weekeinde. Er waren diverse optredens onder meer […]
  • Rijdend zwembad, kerkdienst en live-muziek26 juni 2021 Rijdend zwembad, kerkdienst en live-muziek Ook de tweede dag van het alternatieve School- en Volksfeest is een succes. Bij verschillende café's was het vanmiddag al vroeg gezellig met live-muziek en allerhande acts. Zo was het bij […]