Schoolfeestnieuws in het kort (2)

* Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn ‘Schoolfeestavonturen’. Het dier heeft dat feest niet overleefd en dus reden voor de redactie van deze site om een ander dier te introduceren. Wie of wat dat is houden we nog even geheim. Donderdag meer…

* Schoolfeestdilemma’s. Ze bestaan wel degelijk zo blijkt uit een filmpje van de stichting School en Volksfeest op Facebook. Diverse commissieleden wordt gevraagd om soms moeilijke keuzes te maken tussen bijvoorbeeld Apollo of De Rellie en Goors Victorie en Schoolfeest in de hemel. Het filmpje is via deze LINK te bekijken.

* Komende donderdag is Goor nóg een attractie rijker want de wagenbouwers hebben zich in de afgelopen periode ook niet onbetuigd gelaten. Zij hebben fraaie schilden gemaakt met historische foto’s onder de noemer ‘Dit is Goor’. Deze borden komen in de diverse voortuinen van de wagenbouwers te staan en zijn een gezamenlijk initiatief. HIER een voorbeeld van één van de schilden.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)14 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (7) - De Tente steet ! Altijd weer een mooi moment voor veel Gorenaren die in aanloop naar het Schoolfeest nieuwsgierige blikken werpen op het plein. Na het leggen van de vloerdelen gisteren […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (3) Bedrijven kunnen nog tot 16 juni bierpenningen vooraf bestellen bij het Schoolfeestbestuur. Dit om lange rijen voor de muntenhokjes te voorkomen aan het begin van het borreluurtje op […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)8 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (1) Over twee weken is het zover. Dan barst het Goorse School en Volksfeest, na twee coronajaren, weer los met allereerst de Seniorenmiddag in de Tente. Daar dan onder meer een optreden […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]