Schoolfeestnieuws in het kort (2)

* Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn ‘Schoolfeestavonturen’. Het dier heeft dat feest niet overleefd en dus reden voor de redactie van deze site om een ander dier te introduceren. Wie of wat dat is houden we nog even geheim. Donderdag meer…

* Schoolfeestdilemma’s. Ze bestaan wel degelijk zo blijkt uit een filmpje van de stichting School en Volksfeest op Facebook. Diverse commissieleden wordt gevraagd om soms moeilijke keuzes te maken tussen bijvoorbeeld Apollo of De Rellie en Goors Victorie en Schoolfeest in de hemel. Het filmpje is via deze LINK te bekijken.

* Komende donderdag is Goor nóg een attractie rijker want de wagenbouwers hebben zich in de afgelopen periode ook niet onbetuigd gelaten. Zij hebben fraaie schilden gemaakt met historische foto’s onder de noemer ‘Dit is Goor’. Deze borden komen in de diverse voortuinen van de wagenbouwers te staan en zijn een gezamenlijk initiatief. HIER een voorbeeld van één van de schilden.