Schoolfeest voor senioren is al los gebarsten

Het tweede alternatieve Goorse School en Volksfeest is vandaag voor de Goorse senioren al begonnen. Op initiatief van de stichting School en Volksfeest reed vandaag een versierde aanhanger met daarop de Remix Party-band langs vier locaties waar Goorse senioren zelfstandig wonen. En zo was het dus op deze dinsdag al feest bij ’t Tuinhöfke, in de Kwartelstraat, Bij de apparartementencomplexen in de Waterstraat én op ’t Gijmink. Naast vrolijke muziek werden de feestvierders die blij verrast waren met dit bezoek ook getrakteerd op een hapje en een drankje.

Gerelateerde berichten

  • Seniorenmiddag erg druk bezocht22 juni 2022 Seniorenmiddag erg druk bezocht Het Goorse School en Volksfeest is vanmiddag van start gegaan met de Seniorenmiddag in de Tent. Vanaf half drie verzamelden zich honderden belegen Gorenaren die aan lange tafels genoten […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]
  • Kleintje Seniorenschoolfeest voor bewoners Blankenvoorde26 juni 2019 Kleintje Seniorenschoolfeest voor bewoners Blankenvoorde De Seniorenmiddag kon door de hitte niet doorgaan waardoor de Tente een andere aanblik had dan aanvankelijk bedoeld vanmiddag. De stoelen voor de kindervoorstellingen al keurig in rijen […]
  • Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest23 juni 2019 Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest De verwachte hitte heeft nu al zijn weerslag op het School- en Volksfeest. Er is definitief een streep getrokken door de Seniorenmiddag op woensdag. Het verplaatsen van het evenement voor […]
  • Seniorenmiddag gaat niet door als extreme hitte doorzet21 juni 2019 Seniorenmiddag gaat niet door als extreme hitte doorzet Als de voorspellingen waarheid worden dan wordt het in de komende week extreem warm. De temperaturen lopen volgens de deskundigen flink op met een piek op woensdag als het maar liefst 37 […]