Prijsvraag met QR-codes langs route kinderoptocht

Op de route waar normaliter de kinderoptocht op zaterdag met Schoolfeest langs gaat, zijn voor deze editie op tien locaties langs deze route even zoveel QR-codes verstopt voor het raam bij de lokale ondernemers. De startlocatie is bij Raab Kärcher in de Stationslaan. Via een mobiele telefoon met internet kunnen de codes vanaf morgen gescand worden en via de social media kanalen van het School- en Volksfeest komt ook een plattegrond beschikbaar en is er ook een prijsvraag aan verbonden. Morgen zal ook de Goorse basisschooljeugd nog verrast worden met een preview van wat er voor hen in de Tente te verwachten is in 2022. (Op de foto: Apollonia Sligman van de Scholenmcommissie)

Gerelateerde berichten

  • Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest4 juli 2021 Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de […]
  • Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas…23 juni 2020 Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas… De kinderen van de zes Goorse basisscholen zijn vandaag verrast door leden van de Kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest met voor iedereen een speciale rugtas. Dit om het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)21 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (13) - Ook de commercie speelt handig in op het Feest der Feesten. Drogisterij Etos baart vandaag opzien met de zogenoemde 'Kater Killers'. Deze pillen moeten je weer fris aan de start […]
  • Ajuu en succes in de brugklas…7 juli 2021 Ajuu en succes in de brugklas… Het is een bijzondere week voor de kinderen van groep 8 van de Goorse basisscholen. Na het opvoeren van de diverse musicals waarvoor heel lang is geoefend was het vandaag dan toch echt de […]
  • Koning Schoolfeest komt naar Goor!24 juni 2021 Koning Schoolfeest komt naar Goor! Dát was de aankondiging die vandaag werd gedaan op de vijf Goorse basisscholen. De kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest gingen langs de scholen met twee lakeien die in […]