Schoolfeestnieuws in het kort (3)

* Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op Curaçao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert en als duikinstructeur actief is. Braam werd voorzien van Schoolfeest-strandlakens door een andere Gorenaar, Sander Smit, tijdens diens vakantie op dat resort.

* Wie lachend het Schoolfeestweekeinde in wil kan morgenavond ook nog terecht in de Goorse Reggehof. Daar is de Twentse cabaretier Thijs Kemperink te zien met zijn show ‘Opschepp’n hef alleen zin a’j honger hebt’. Hij geeft voorstellingen om 19:00 uur en 21:00 uur en er zijn nog tickets verkrijgbaar. Voor de rest van het Schoolfeestweekeinde is het Goorse theater gesloten.

* Na het feest voor senioren in een viertal wijken in Goor, was het vanmiddag de beurt aan de bewoners van Huize Herfstzon voor een ‘kleintje’ Schoolfeest in het verpleeghuis. Zij werden getrakteerd op muziek van Paul Schabbink, de ballonnentovenaars van Poeha, hapjes, drankjes, nieuwe haring en ijs.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)24 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (4) * Het beloofd zeker op de zaterdag en zondag druk te worden in de Goorse horeca. Vandaag begint het met de nodige biertjes in de kroegen die vandaag en morgen nog om 22:00 uur moeten […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]