Schoolfeestnieuws in het kort (3)

* Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op Curaçao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert en als duikinstructeur actief is. Braam werd voorzien van Schoolfeest-strandlakens door een andere Gorenaar, Sander Smit, tijdens diens vakantie op dat resort.

* Wie lachend het Schoolfeestweekeinde in wil kan morgenavond ook nog terecht in de Goorse Reggehof. Daar is de Twentse cabaretier Thijs Kemperink te zien met zijn show ‘Opschepp’n hef alleen zin a’j honger hebt’. Hij geeft voorstellingen om 19:00 uur en 21:00 uur en er zijn nog tickets verkrijgbaar. Voor de rest van het Schoolfeestweekeinde is het Goorse theater gesloten.

* Na het feest voor senioren in een viertal wijken in Goor, was het vanmiddag de beurt aan de bewoners van Huize Herfstzon voor een ‘kleintje’ Schoolfeest in het verpleeghuis. Zij werden getrakteerd op muziek van Paul Schabbink, de ballonnentovenaars van Poeha, hapjes, drankjes, nieuwe haring en ijs.