Schoolfeestnieuws in het kort (3)

* Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op Curaçao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert en als duikinstructeur actief is. Braam werd voorzien van Schoolfeest-strandlakens door een andere Gorenaar, Sander Smit, tijdens diens vakantie op dat resort.

* Wie lachend het Schoolfeestweekeinde in wil kan morgenavond ook nog terecht in de Goorse Reggehof. Daar is de Twentse cabaretier Thijs Kemperink te zien met zijn show ‘Opschepp’n hef alleen zin a’j honger hebt’. Hij geeft voorstellingen om 19:00 uur en 21:00 uur en er zijn nog tickets verkrijgbaar. Voor de rest van het Schoolfeestweekeinde is het Goorse theater gesloten.

* Na het feest voor senioren in een viertal wijken in Goor, was het vanmiddag de beurt aan de bewoners van Huize Herfstzon voor een ‘kleintje’ Schoolfeest in het verpleeghuis. Zij werden getrakteerd op muziek van Paul Schabbink, de ballonnentovenaars van Poeha, hapjes, drankjes, nieuwe haring en ijs.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)22 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (15) Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiëel van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)21 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (14) Dé Schoolfeesthit voor dit jaar is vandaag online gekomen. Het feestelijke 'Wie stoat in de Goorse Tente' is gemaakt en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)17 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (10) Wagenbouwgroep Löp wa lös heeft vandaag een eigen nummer gepresenteerd. Het feestelijke en tijdloze lied gaat over de groep zelf en is geschreven en gezongen door Paul Schabbink en […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]