Haafkes start met themadag energiebesparing

Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes uit Goor gaat elke maand een gratis themadag organiseren. Op zaterdag 18 februari is de eerste themadag met als onderwerp energiebesparing. Iedereen is dan tussen 10.00 en 13.30 uur welkom aan de Wheeweg 10. Haafkes hoopt hiermee bouwen en verbouwen voor particulieren eenvoudiger te maken. “Wij merken bij veel van onze opdrachtgevers dat zij met vragen zitten rondom energiebesparing”, zegt Werner Haafkes. “Ze willen investeren in zonnecollectoren, maar weten niet hoe ze dit het beste kunnen doen en wat het oplevert. Ook vragen over het isoleren van woningen en eventueel bijkomende subsidies horen wij momenteel veel. Wij hopen met onze kennis en de steun van een aantal van onze partners deze vragen te kunnen beantwoorden.”

haafkesenergie

Gerelateerde berichten

  • Haafkes Binnenweken zijn er weer12 januari 2013 Haafkes Binnenweken zijn er weer Buiten kan er in de wintermaanden door regen en kou vaak niet doorgewerkt worden in de bouw, maar binnen is dat geen probleem. Daarom hebben ze bij Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes elk […]
  • Sterk sprekersveld op derde Seminar28 oktober 2011 Sterk sprekersveld op derde Seminar Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes uit Goor, ondersteund door Jaarsma en Lebbink, organiseert op woensdag 2 november voor de derde keer het Seminar Innoveren in de Bouw. Dit jaar is het […]
  • Haafkes wint bouwkennisprijs18 september 2011 Haafkes wint bouwkennisprijs Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes heeft de 'Bouwkennis Marketing Jaarprijs' gewonnen. het zogenoemde BtB-concept bleek in het Spant in Bussum goed voor de eerste prijs. De […]
  • foamdemo28 maart 2013 Demonstratie foamboeketten maken Ineke Leusink gaat komende zaterdag de Goorse bevolking kennis laten maken met een nieuwe trend. Ze geeft in C1000 Brandenbarg een demonstratie foamboeketten maken. Van 08.00 tot 17.00 uur […]
  • Gratis spreekuur Schreurs Advocatuur (adv)23 mei 2014 Gratis spreekuur Schreurs Advocatuur (adv) Heeft u een juridische vraag en weet u niet goed wat u ermee moet? Is de stap naar een advocaat tot nu toe te groot? Meldt u dan aan voor een kosteloze ontmoeting bij Schreurs Advocatuur […]