Haafkes start met themadag energiebesparing

Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes uit Goor gaat elke maand een gratis themadag organiseren. Op zaterdag 18 februari is de eerste themadag met als onderwerp energiebesparing. Iedereen is dan tussen 10.00 en 13.30 uur welkom aan de Wheeweg 10. Haafkes hoopt hiermee bouwen en verbouwen voor particulieren eenvoudiger te maken. “Wij merken bij veel van onze opdrachtgevers dat zij met vragen zitten rondom energiebesparing”, zegt Werner Haafkes. “Ze willen investeren in zonnecollectoren, maar weten niet hoe ze dit het beste kunnen doen en wat het oplevert. Ook vragen over het isoleren van woningen en eventueel bijkomende subsidies horen wij momenteel veel. Wij hopen met onze kennis en de steun van een aantal van onze partners deze vragen te kunnen beantwoorden.”

haafkesenergie

Gerelateerde berichten

  • Kinderoptocht met diverse thema’s22 april 2009 Kinderoptocht met diverse thema’s Het gaat overal over dit jaar tijdens de jaarlijkse kinderoptocht op zaterdag 27 juni.┬áDe zes Goorse basisscholen hebben gekozen voor de meest uiteenlopende thema's. Zo denken de winnaars […]
  • Myron Dijkstra 1000e baby MST17 juli 2021 Myron Dijkstra 1000e baby MST Het krijgen van kinderen is sowieso een bijzondere gebeurtenis maar voor de Goorse ouders Mendy en Sjoerd Dijkstra heeft de bevalling van zoon Myron nog een extra tintje gekregen. De […]
  • niels de jager14 februari 2012 Niels de Jager rijdt Elfstedentocht Terwijl veel schaatsers met een grote kater het gewone leven weer hadden opgepakt na het afblazen van de Elfstedentocht, sprokkelde Gorenaar Niels de Jager alle moed bijeen om de toch der […]
  • Olympia fors onderuit12 oktober 2015 Olympia fors onderuit De tafeltennissers van Olympia hebben een fikswe competitienederlaag geleden in de 1e klasse C van het district Oost. Koploper Smash 2000 2 uit Losser was met 9-1 veel te sterk voor de […]
  • Twenthe roept valse start halt toe4 oktober 2009 Twenthe roept valse start halt toe Twenthe heeft zondag haar eerste overwinning van het nieuwe seizoen behaald. De ploeg van trainer Henk Veldhuis versloeg ATC op het eigen sportpark met 4-2. ┬áMark Nijland, Roy Vrielink, […]