Sloeki de Schoolfeesttijger gaat door Goor zwerven

Vorig jaar was het een leeuw die door een groep Goorse jongens, De Proot-Boys, in omloop werd gebracht en die daarop tijdens het vorige alternatieve Schoolfeest overal terecht kwam. De leeuw overleefde de strijd uiteindelijk niet maar er is een opvolger. De redactie van deze site introduceert een heuse Schoolfeest-tijger met de veelzeggende naam Sloeki. Het is de bedoeling dat Sloeki op zoveel mogelijk feestjes tijdens het Schoolfeest terecht komt en dat zijn ervaringen op de diverse sociale media worden gedeeld met de hashtag #sloeki.

Sloeki is lief, rustig, handzaam en wil zoveel mogelijk meemaken. Geef hem dus die kans! Het is de bedoeling dat hij op zondagnacht weer op de plek is waar hij in Goor begonnen is: de heilige grond op de Schoolfeestweide. Sloeki is inmiddels al onderweg want de eerder genoemde Proot-boys, hebben de eer om Sloeki te introduceren in het Goorse en weer door te geven. Gisteren werd het Schoolfeestdier overhandigd op het Schoolfeestplein aan vertegenwoordigers Kees ten Berge (foto links) en Matthijs Kelder (foto rechts).

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)26 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (6) * De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende […]
  • Denderende Schoolfeestavond27 juni 2021 Denderende Schoolfeestavond Het was een mooi feest gisteravond in het Goorse stadshart met met name veel drukte in bij Jonnys en De Tapperij die samen optrekken dit weekeinde. Er waren diverse optredens onder meer […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]
  • Leeuw in de Kloosterlaan23 juni 2020 Leeuw in de Kloosterlaan Wie het beest van ver ziet moet even twee keer met ogen knipperen terwijl anderen er bang van kunnen worden. Op de stoep naast de Kloosterlaan, naast de kruising met de Bentinckstraat, […]