Koning Schoolfeest komt naar Goor!

Dát was de aankondiging die vandaag werd gedaan op de vijf Goorse basisscholen. De kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest gingen langs de scholen met twee lakeien die in een act aankondigden dat na twee Coronajaren het ‘Koning Schoolfeest’ heeft behaagd om volgend jaar een bezoek te brengen aan de Schoolfeesttent op de donderdagochtend- en middag tijdens de kindervoorstellingen. De lakeien waren van Goorse bloede want het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink tekende voor de aankondiging en het liedje ‘Koning Schoolfeest’ op de wijze van ‘Links Rechts’ van de Snollebollekes dat enthousiast werd meegezongen- en gesprongen door de basisschoolkinderen. Daarna kregen ze ook allemaal een ijsje én de uitnodiging om volgend jaar weer in de ‘Tente’ te komen.