Koning Schoolfeest komt naar Goor!

Dát was de aankondiging die vandaag werd gedaan op de vijf Goorse basisscholen. De kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest gingen langs de scholen met twee lakeien die in een act aankondigden dat na twee Coronajaren het ‘Koning Schoolfeest’ heeft behaagd om volgend jaar een bezoek te brengen aan de Schoolfeesttent op de donderdagochtend- en middag tijdens de kindervoorstellingen. De lakeien waren van Goorse bloede want het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink tekende voor de aankondiging en het liedje ‘Koning Schoolfeest’ op de wijze van ‘Links Rechts’ van de Snollebollekes dat enthousiast werd meegezongen- en gesprongen door de basisschoolkinderen. Daarna kregen ze ook allemaal een ijsje én de uitnodiging om volgend jaar weer in de ‘Tente’ te komen.

Gerelateerde berichten

  • Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest23 juni 2022 Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest De kinderen van de Goorse basisscholen hadden beleefden vanochtend een enorm enerverende kindervoorstelling waarin van alles gebeurde en waarin ook vooral feest werd gevierd. Vorig jaar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)22 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (15) Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiëel van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging […]
  • Helligen Hendrik eindelijk weer voor publiek in zijn Goor8 maart 2022 Helligen Hendrik eindelijk weer voor publiek in zijn Goor Hij kwam acuut zonder werk toen de coronapandemie los barstte en heeft de afgelopen twee jaar maar in beperkte mate mogen optreden. Maar vanaf dit weekeinde kan Gorenaar Bert Eeftink als […]
  • Helligen Hendrik gaat het jaar uit met korte oudejaarsconference31 december 2021 Helligen Hendrik gaat het jaar uit met korte oudejaarsconference Onder het motto 'niets doen is geen optie' heeft het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink toch nog iets bedacht waarmee ze het publiek in het oosten des lands met een lach het […]
  • Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof4 december 2021 Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof De voorstellingen van de Twentse versie van Scrooge zijn voor dit jaar geschrapt. De Goorse cabaretier Bert Eeftink zou in de maand december in de huid kruipen van het norse typje in de […]