Goorse Tourpoule morgen van start

Je zou het bijna vergeten met alle alternatieve Schoolfeestperikelen maar morgen gaat toch écht de Tour de France van start en dat betekent ook weer de aanvang van de Goorse Tourpoule. Iedereen die mee wil doen kan morgen voor 15:00 uur zijn keuzes invullen op het digitale inschrijfformulier op www.goorsetourpoule.nl. Deelname kost €10 en dat moet morgen tussen 14:00 en 16:30 uur worden betaald bij het Tourcafé bij De Ster met voor elke deelnemer één consumptie. De spelregels zijn wel iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Er moet nu een keus worden gemaakt tussen de topfavorieten Pogacar en Roglic, de sprinters Peter Sagan en Caleb Ewan én de aanvallers Alaphilippe, Van der Poel en Van Aert. Er is vanaf morgen elke week een Tourcafé en de uitslag wordt op zondagavond 18 juli, na de aankomst in Parijs, bekend gemaakt. In de komende periode regelmatig een update van de tussenstanden via deze site. Vorig jaar won Michiel Huijgen (foto).

Gerelateerde berichten

  • Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen28 augustus 2020 Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen De deelnemers en de bijbehorende rugnummers zijn bekend en dat betekent dat de vele Goorse liefhebbers van de Tour de France hun hart weer op kunnen halen en nu hoofdbrekens hebben over […]
  • Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair29 augustus 2020 Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair Een bijzondere editie van de Ronde van Frankrijk. En ook een bijzondere uitgave van de Goorse Tourpoule. In de achterhaal van De Ster werd er vanmiddag massaal gekeken naar de eerste […]
  • Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s23 juli 2020 Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. […]
  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]