Schoolfeestnieuws in het kort (4)

* Het beloofd zeker op de zaterdag en zondag druk te worden in de Goorse horeca. Vandaag begint het met de nodige biertjes in de kroegen die vandaag en morgen nog om 22:00 uur moeten sluiten én een veelvoud aan thuisfeestjes. Zaterdag is het de hele dag feest bij Johnny’s en De Tapperij die samen doen met artiesten en munten. De Bebsel heeft een borreluurtje terwijl ook de andere café dergelijke Schoolfeestjes vieren die dan tot in de late uurtjes door mogen gaan.

* De ouderen worden dit jaar zeker niet vergeten tijdens het Schoolfeest want na de muzikale actie van de seniorencommissie van het Schoolfeest bij de nog thuiswonende senioren was het deze week ook feest bij Huize Scherpenzeel en Huize Herfstzon waar Paul Schabbink voor de muzikale noot zorgde.

* Er kan nog tot en met morgen gestemd worden voor de Schoolfeest Top 25 van Hofstreek FM met de mooiste Schoolfeestliedjes uit de afgelopen decennia. Die ranglijst wordt al jaren aangevoerd door het nummer Schoolfeest in de Hemel maar dat zou dus zomaar kunnen veranderen dit jaar. Stemmen kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Denderende Schoolfeestavond27 juni 2021 Denderende Schoolfeestavond Het was een mooi feest gisteravond in het Goorse stadshart met met name veel drukte in bij Jonnys en De Tapperij die samen optrekken dit weekeinde. Er waren diverse optredens onder meer […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)23 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (3) * Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op Curaçao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert […]
  • Goorse horeca klaar voor heropening31 mei 2020 Goorse horeca klaar voor heropening De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café's en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede […]
  • Goorse bands en artiesten weer op pad, Kemperink in De Reggehof8 oktober 2021 Goorse bands en artiesten weer op pad, Kemperink in De Reggehof Nu live-entertainment weer mag na een lange coronaperiode, zijn ook de diverse Goorse artiesten en bands weer in beweging én op pad. Zo reist Circus Helligen Hendrik (Bert Eeftink en Paul […]