Goorse café’s vandaag al langer open

Een aantal Goorse café’s gaan vanavond langer open dan de verordonneerde sluitingstijd van 22:00 uur. Dit naar aanleiding van de uitspraken van Minister van justitie en veiligheid Ferd Grapperhaus, die aan heeft gegeven dat hij het begrijpt dat de horeca vanavond open blijft met de volgende versoepeling die om middernacht vandaag in gaat. Dan zijn de reguliere openingstijden weer toegestaan. In het centrum van Goor blijven Café Johnny’s en De Tapperij tot 00:00 uur open. Ook Café Buddy’s en Café Spek zullen langer open blijven.

Gerelateerde berichten

  • Denderende Schoolfeestavond27 juni 2021 Denderende Schoolfeestavond Het was een mooi feest gisteravond in het Goorse stadshart met met name veel drukte in bij Jonnys en De Tapperij die samen optrekken dit weekeinde. Er waren diverse optredens onder meer […]
  • Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor21 april 2021 Gemengde gevoelens over heropening terrassen in Goor Het is iets, maar ook niet meer dan dat. Niet elke horeca-ondernemer is blij met de aangekondigde versoepelingen die volgende week ingaan. Terrassen mogen dan open van 12:00 uur tot 18:00 […]
  • Goorse horeca klaar voor heropening31 mei 2020 Goorse horeca klaar voor heropening De Goorse horeca is er helemaal klaar voor. Na twee en halve maand zonder werk mogen de café's en restaurants morgen vanaf 12:00 uur weer open. Dat gebeurt in Goor tijdens Tweede […]
  • Café Spek vijf dagen in de week open12 april 2016 Café Spek vijf dagen in de week open Het is begonnen als horecagelegenheid voor besloten feesten en partijen en er kwam al snel een openstelling op vrijdagen. Later kwam daar ook de zondag bij. Vanaf volgende week is het café […]
  • Giocatori of DJ Roy na het paasvuur?27 maart 2016 Giocatori of DJ Roy na het paasvuur? Hoewel de lente is begonnen, lijkt het weer somber aan te doen tijdens dit paasweekend. Het Bigbandfestival is al verplaatst naar binnen en vanavond tijdens het paasvuur zal het […]