Schoolfeestnieuws in het kort (5)

* Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een Schoolfeest-verrassingspakket.

* Zondagmiddag gaan er diverse optocht-groepen op verschillende manieren door de Goorse straten op het moment dat de normaliter de allegorische optocht voorbij zou komen. De lokale radio zendt om exact 13:30 uur het Goors Victorie uit en roept op om met der radio of de telefoon dan langs de route te gaan staan.

* Het gaat nog uitstekend met Schoolfeest-tijger Sloeki. Hij is door de Proot-=boys eerst meegenomen naar het eigen thuishonk en was gisteren ook al te gast bij Café Spek in de Hengevelderstraat. Vandaag hoopt hij ook in het centrum zijn opwachting te maken.