Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair

De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse Tourpoule was het vandaag een drukte van belang en was de keuzestress bij veel deelnemers het gespreksonderwerp op het terras bij De Ster. De opzet van de directie is dit jaar iets anders, waardoor ook gelukszoekers in de Tourpoule een kans van slagen hebben. De nieuwe opzet kon bij de echte adepten wel op veel kritiek rekenen, maar die verstomt als over drie weken het geel om de schouders hangt bij één van hen. In totaal doen er ruim 300 mensen mee aan de Goorse Tourpoule.

Gerelateerde berichten

  • Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule18 september 2020 Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de […]
  • De spannende dans om het geel9 september 2020 De spannende dans om het geel Waar in de Ronde van Frankrijk de kanshebbers voor de eindzege op één hand zijn te tellen, is het in de Goorse Tourpoule ongemeen spannend. Casper van Vliet gaat aan de leiding, maar hij […]
  • Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair29 augustus 2020 Tourpoule ook dit jaar onverminderd populair Een bijzondere editie van de Ronde van Frankrijk. En ook een bijzondere uitgave van de Goorse Tourpoule. In de achterhaal van De Ster werd er vanmiddag massaal gekeken naar de eerste […]
  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Arthur Schoneveld wint Goorse Tourpoule29 juli 2018 Arthur Schoneveld wint Goorse Tourpoule Arthur Schoneveld mag zich een jaar lang de beste Tourkenner van Goor noemen. Hij schreef vandaag de prestigieuze Goorse Tourpoule op zijn naam. Het verschil was miniem, maar voldoende […]