Schoolfeestnieuws in het kort (6)

* De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende plaatsen in ’t Twentse Haagje. Diegene die alle locaties goed hebben en dit hebben doorgegeven aan Nick Harperink winnen een prijs.

* De run op het bier in Goor is dit weekend ongekend. Bij supermarkt Albert Heijn zijn ze al meermaals compleet door de ingeslagen Grolsch-kratten geraakt. “Zelden vertoond”, zegt Guido Brandenberg. “Dit alles heeft natuurlijk te maken met het Schoolfeest, maar ook met het aanstaande verbod op stuntprijzen met bier.

* Sloeki vermaakt zich opperbest in het Goorse. Hij heeft al twee keer een fijne slaapplaats gehad en werd in het Goorse stadshart vertroeteld door eenieder. Ook ontbrak het onze Schoolfeesttijger niet aan het nodige gerstenat. Hij verheugt zich alweer op de dag van vandaag.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]
  • Sloeki de Schoolfeesttijger gaat door Goor zwerven24 juni 2021 Sloeki de Schoolfeesttijger gaat door Goor zwerven Vorig jaar was het een leeuw die door een groep Goorse jongens, De Proot-Boys, in omloop werd gebracht en die daarop tijdens het vorige alternatieve Schoolfeest overal terecht kwam. De […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)23 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (3) * Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op CuraƧao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)22 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (2) * Vorig jaar zwierf een pluchen leeuw door Goor die overal opdook en via social media veel gedeeld werd tijdens zijn 'Schoolfeestavonturen'. Het dier heeft dat feest niet overleefd en […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)21 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Hoewel we voor de tweede keer het heilige domein niet kunnen betreden in het laatste weekend van juni zijn we er toch met de rubriek Schoolfeestnieuws in het kort. De komende week […]