Schoolfeestnieuws in het kort (6)

* De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende plaatsen in ’t Twentse Haagje. Diegene die alle locaties goed hebben en dit hebben doorgegeven aan Nick Harperink winnen een prijs.

* De run op het bier in Goor is dit weekend ongekend. Bij supermarkt Albert Heijn zijn ze al meermaals compleet door de ingeslagen Grolsch-kratten geraakt. “Zelden vertoond”, zegt Guido Brandenberg. “Dit alles heeft natuurlijk te maken met het Schoolfeest, maar ook met het aanstaande verbod op stuntprijzen met bier.

* Sloeki vermaakt zich opperbest in het Goorse. Hij heeft al twee keer een fijne slaapplaats gehad en werd in het Goorse stadshart vertroeteld door eenieder. Ook ontbrak het onze Schoolfeesttijger niet aan het nodige gerstenat. Hij verheugt zich alweer op de dag van vandaag.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (3) Bedrijven kunnen nog tot 16 juni bierpenningen vooraf bestellen bij het Schoolfeestbestuur. Dit om lange rijen voor de muntenhokjes te voorkomen aan het begin van het borreluurtje op […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)8 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (1) Over twee weken is het zover. Dan barst het Goorse School en Volksfeest, na twee coronajaren, weer los met allereerst de Seniorenmiddag in de Tente. Daar dan onder meer een optreden […]
  • Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar25 januari 2022 Nick ‘Dom vedan’ Harperink 25 jaar Hij is samen met vader Johan Harperink de belichaming van de Goorse wagenbouwgroep 'Dom vedan' en een bekend gezicht in het Goorse. Vandaag viert hij zijn 25e verjaardag en dat mag […]