Schoolfeestnieuws in het kort (6)

* De wagenbouwers van Harperink (Dom Vedan) laten zich ondanks het ontbreken van de Allegorische Optocht niet onbetuigd. Zij hebben negen borden geplaatst in Goor op verschillende plaatsen in ’t Twentse Haagje. Diegene die alle locaties goed hebben en dit hebben doorgegeven aan Nick Harperink winnen een prijs.

* De run op het bier in Goor is dit weekend ongekend. Bij supermarkt Albert Heijn zijn ze al meermaals compleet door de ingeslagen Grolsch-kratten geraakt. “Zelden vertoond”, zegt Guido Brandenberg. “Dit alles heeft natuurlijk te maken met het Schoolfeest, maar ook met het aanstaande verbod op stuntprijzen met bier.

* Sloeki vermaakt zich opperbest in het Goorse. Hij heeft al twee keer een fijne slaapplaats gehad en werd in het Goorse stadshart vertroeteld door eenieder. Ook ontbrak het onze Schoolfeesttijger niet aan het nodige gerstenat. Hij verheugt zich alweer op de dag van vandaag.