Roel Zweers overleden

Roel Zweers is afgelopen vrijdag op 66-jarige leeftijd overleden. De geboren Gramsbergenaar woonde bijna 30 jaar in Goor en was op vele fronten actief. Na zijn werk bij de Zwolse Courant verkaste hij naar RTV Oost waar hij als pr-man veel evenementen organiseerde. Enkele maanden geleden ging hij met pensioen. Roel Zweers was ook bekend als DJ en was tijdens het laatste Schoolfeest in de tent nog actief als de Tiroler Deejay Marc Wiese. Hij runde ook een impresariaat en had onder meer Helligen Hendrik (Bert Eeftink) onder zijn hoede. Roel Zweers laat naast zijn vrouw Alina twee zoons achter: Daan en Bas. Komende donderdag is er gelegenheid tot condoleren.

Gerelateerde berichten

  • Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost16 december 2020 Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost Een colonne met versierde en toeterende auto’s reed vanochtend rond 11:00 uur vanaf de Heeckerenweg richting 't Stocreve om daar iemand een salut te brengen. Het waren medewerkers van de […]
  • Twee frikandell’n, rauw!7 september 2021 Twee frikandell’n, rauw! Twee frikandel’n, rauw! Wat veur’n pil’n mot ie hem’n dan? Wat mankeert oe! Zo’n jongen kearl en dan a an de medicatie? Voordat ik een antwoord kon geven was hij alweer in gesprek met […]
  • Wie kende Cor niet ?2 september 2021 Wie kende Cor niet ? Cor (Corrie) Werksma is afgelopen maandag overleden. Hij was een bekende verschijning die nogal luidruchtig door het leven ging en eenieder op zijn bekende wijze aansprak, bijvoorbeeld […]
  • Inwonertal Hof van Twente licht gegroeid29 juli 2021 Inwonertal Hof van Twente licht gegroeid Het inwonertal van de gemeente Hof van Twente is in het afgelopen half jaar licht gegroeid met 41 personen. Dat blijkt uit cijfers van het CBS die door RTV Oost zijn gepubliceerd. Het […]
  • In memoriam: Bé Wiegerinck13 juni 2021 In memoriam: Bé Wiegerinck En weer is een prominente Gorenaar heen gegaan. Vrijdagochtend is Bé Wiegerinck overleden na een periode van afnemende gezondheid. Wiegerinck was jaren hét gezicht van het oudste Goorse […]