Roel Zweers overleden

Roel Zweers is afgelopen vrijdag op 66-jarige leeftijd overleden. De geboren Gramsbergenaar woonde bijna 30 jaar in Goor en was op vele fronten actief. Na zijn werk bij de Zwolse Courant verkaste hij naar RTV Oost waar hij als pr-man veel evenementen organiseerde. Enkele maanden geleden ging hij met pensioen. Roel Zweers was ook bekend als DJ en was tijdens het laatste Schoolfeest in de tent nog actief als de Tiroler Deejay Marc Wiese. Hij runde ook een impresariaat en had onder meer Helligen Hendrik (Bert Eeftink) onder zijn hoede. Roel Zweers laat naast zijn vrouw Alina twee zoons achter: Daan en Bas. Komende donderdag is er gelegenheid tot condoleren.

Gerelateerde berichten

  • Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost16 december 2020 Pensionado Roel Zweers klaar bij RTV Oost Een colonne met versierde en toeterende auto’s reed vanochtend rond 11:00 uur vanaf de Heeckerenweg richting 't Stocreve om daar iemand een salut te brengen. Het waren medewerkers van de […]
  • In Memoriam: Frans Haafkes24 januari 2022 In Memoriam: Frans Haafkes Een bijzondere Gorenaar is vorige week heen gegaan. In een verpleeghuis in Wierden kwam het einde aan het leven van Frans Haafkes. Hij was jarenlang één van de directeuren van het Goorse […]
  • Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen24 januari 2022 Veel hulp voor Stoevelaargroep na diefstal bomen De Goorse Stoevelaargroep heeft uit alle hoeken hulp aangeboden gekregen na de diefstal van 12 bomen uit het Natuurbos aan de rand van Goor. De Goorse scouting kan van meerdere […]
  • Stan in beeld op Wereld-brailledag5 januari 2022 Stan in beeld op Wereld-brailledag Het was gisteren Wereld-brailledag en dat was reden voor de regionale omroep RTV oost om langs te gaan bij de bekende blinde Gorenaar Stan Jansen. Er werd een artikel en een video-item […]
  • Goorse Jumbo in beeld met ‘Eerste Kerstdag-klanten’26 december 2021 Goorse Jumbo in beeld met ‘Eerste Kerstdag-klanten’ Wie doet er nog boodschappen op Eerste Kerstdag en hoeveel supermarkten zijn er op die dat geopend in provincie Overijssel? Dat was de vraag die de redactie van RTV Oost zich stelde. Er […]