Klompenmuseum weer open met exclusieve Franse collectie

Het Klompenmuseum opent weer haar deuren. Op dinsdag 6 juli mogen de 25 vrijwilligers hun hart weer ophalen met de opening van het museum. Om meteen het internationale karakter te onderstrepen wordt gestart met het middelpunt van de nieuwe exclusieve Franse collectie. Op de woensdagmiddag zijn er drie ambachtelijke klompenmakers aanwezig om te laten zien hoe ze worden vervaardigd. Het museum is elke dag geopend van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Klompenmuseum vanaf morgen weer open7 juli 2020 Klompenmuseum vanaf morgen weer open Vanaf morgen, woensdag 8 juli, is het Goorse klompenmuseum 't Oale Ambacht weer geopend. Eén van de grootste toeristische trekpleisters van Goor was de afgelopen maanden gesloten vanwege […]
  • Klompenmaker Roessink tweede van Nederland10 oktober 2018 Klompenmaker Roessink tweede van Nederland Marinus Roessink is tweede geworden tijdens de 87e Nationale Klompenkeuring. In het Brabantse Sint Oedenrode werden de, door de Goorse klompenmaker vervaardigde, houten schoenen met hoge […]
  • Monumenten bezichtigen en live muziek11 september 2015 Monumenten bezichtigen en live muziek Een goedgevulde activiteitenkalender voor dit weekeinde in het Goorse. Zo zijn er de Open Monumentendagen waarop de Hofkerk, De Braakmolen en het Klompenmuseum (foto) de deuren openen. Ook […]
  • Historisch Museum weer open4 juni 2021 Historisch Museum weer open Nu de coronamaatregelen wat versoepeld zijn, opent het Goors Historisch Museum komende dinsdag 8 juni weer de deuren. Voorlopig zijn de openingstijden aangepast om de veiligheid van […]
  • Historisch Goor zoekt foto en video-materiaal5 januari 2021 Historisch Goor zoekt foto en video-materiaal De stichting Historisch Goor deelde via Facebook een nieuwjaarswens onder de titel 'Licht aan de horizon...' en daarbij een oproep aan plaatsgenoten om de geschiedenis van het Twentse […]