Bakwedstrijd in kader van bakkersjubileum

Ter ere van het 100-jarig bestaan van Bakkerij Nollen worden getalenteerde hobbybakkers uitgenodigd om de jubileumtaart te bedenken en te ontwikkelen. De bakkerij met een vestiging in Goor bestaat op 21 november aanstaande een eeuw een heeft ook 15 andere winkels in in Twente, de Achterhoek en Salland. De winnende taart zal in het jubileumjaar bij alle winkels en andere aangesloten verkoopkanalen, zoals de Goorse Jumbo-supermarkt. Inschrijven kan tot en met 13 augustus 2021. Meer informatie via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier21 november 2021 Bakker Nollen heeft nu predikaat Hofleverancier Bakkerij Nollen heeft, op de dag dat het bedrijf 100 jaar bestaat het predikaat Hofleverancier gekregen. Eigenaar Vincent Nollen kreeg het gisteren uit handen van burgemeester Ellen […]
  • Nollen niet langer beste bakker van Nederland12 november 2021 Nollen niet langer beste bakker van Nederland Nadat Bakkerij Nollen zich twee jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker van Nederland mocht noemen, is die eer deze week gegaan naar Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk. Nollen, […]
  • Nollen beste bakker van Nederland14 november 2019 Nollen beste bakker van Nederland Bakkerij Nollen mag zich met haar team een jaar lang de beste bakker van Nederland noemen. De onderneming met onder meer een vestiging in Goor en veel afzet in de Goorse Jumbo-supermarkt, […]
  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Taart voor de bewoners van De Stoevelaar17 maart 2018 Taart voor de bewoners van De Stoevelaar Een cadeautje van Bakkerij Nollen voor de bewoners van verzorgingstehuis De Stoevelaar. De Goorse ouderen kregen een gratis gebakje van de bakker. Maar liefst 60 bewoners konden genieten […]