Gerard en Marietje al 60 jaar een paar

Een diamanten dag op deze 30e juni voor Gerard en Marietje ten Berge. Zij zijn vandaag op de kop af 60 jaar getrouwd en na al die jaren nog steeds gelukkig samen. Ook via deze weg worden ze van harte gefeliciteerd door de kinderen en kleinkinderen en uiteraard willen ook andere vrienden en bekenden hen hiervoor willen graag in het zonnetje zetten. Het grote feest zal op dinsdag 3 augustus worden gevierd met de familie. Daarmee uiteraard veel feestplezier en nog vele fijne jaren samen gewenst!

Gerelateerde berichten

  • Johan en Janie een diamanten paar16 juli 2020 Johan en Janie een diamanten paar Een bijzondere mijlpaal voor het Goorse echtpaar Johan en Janie Klein Leugemors die vandaag op de kop af zestig jaar getrouwd zijn. De inmiddels 81-jarige Johan Klein Leugemors was […]
  • Joop en Derkje Peters zestig jaar een paar25 oktober 2020 Joop en Derkje Peters zestig jaar een paar Goor is een diamanten echtpaar rijker. Joop en Derkje Peters-Derking zijn 60 jaar getrouwd en dat werd op dé dag, afgelopen donderdag, al bescheiden gevierd. Joop Peters, vroeger onder […]
  • Opper-waterpiet Auke is 60 jaar!4 december 2021 Opper-waterpiet Auke is 60 jaar! De Goorse opper-waterpiet Auke Kramer viert vandaag zijn zestigste verjaardag en deze mijlpaal mag op deze site natuurlijk niet vergeten worden. De groep waterpieten hebben dan ook een […]
  • Ook Herman en Elfriede al 60 jaar in de echt verbonden28 mei 2020 Ook Herman en Elfriede al 60 jaar in de echt verbonden Het was zestig jaar geleden blijkbaar een vruchtbare dag om te trouwen. Want naast Frans en Riek is het ook voor Elfriede en Herman Hammer een hele bijzondere dag. Ook zij vieren het […]
  • Al zestig jaar een diamanten twee-eenheid28 mei 2020 Al zestig jaar een diamanten twee-eenheid 18 en 16 jaar waren Frans en Riek Exterkate, tijdens hun eerste ontmoeting 68 jaar geleden op het Goorse School- en Volksfeest. Deze ontmoeting bleek een schot in de roos: acht jaar later […]