Houtkamp gaat door op historische plek

Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren geleden voor Kindvriendelijk Goor begon: De Wheedijk. Op het terrein naast het Hectorveld kan de Goorse jeugd van dinsdag 17 augustus tot en met vrijdag 20 augustus weer naar hartelust timmeren en meedoen aan alle spelen die worden georganiseerd worden door de Stichting Kindvriendelijk Goor. Het is een jubileumeditie want het is voor de 30e keer dat het Kinderkamp in Goor wordt gehouden. Daarvoor was er ook een wel huttendorp maar dan op de Schoolfeestweide en georganiseerd door Goor in de Bocht. Inschrijven kan vanaf morgen (3 juli) via deze LINK of via de Facebookpagina van Kindvriendelijk Goor. Vrijwilligers zijn ook dit jaar weer hard nodig en die kunnen zich opgeven via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp12 augustus 2021 Kindvriendelijk Goor zoekt nog vrijwilligers voor het Kinderkamp De stichting Kindvriendelijk Goor is op zoek naar meer vrijwilligers om het Goorse Kinderkamp volgende week goed te laten verlopen. Het houtdorp zal vanaf komende dinsdag verrijzen op het […]
  • Tropische aftrap Houtkamp11 augustus 2020 Tropische aftrap Houtkamp In de brandende zon zijn vandaag de eerste spijkers van het Houtkamp 2020 in het hout geslagen. Een bijzondere uitgave van het Kinderkamp op de Hogenkamp. Ouders zijn dit jaar niet welkom […]
  • Tijdelijke buren… (ingezonden brief)30 augustus 2019 Tijdelijke buren… (ingezonden brief) Het Goorse Kinderkamp ligt alweer enkele dagen achter ons en het terrein aan de Hogenkamp ligt er weer bij alsof er niets gebeurd is. Het was een week lang een drukte van belang in de […]
  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]
  • Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp30 augustus 2018 Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp Het was weer traditioneel druk tijdens de Bonte Avond op het Houtdorp. Daar waren vanavond vanavond naast de circa 400 kinderen ook ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden om te […]