Houtkamp gaat door op historische plek

Ook dit jaar gaat het Goorse Kinderkamp weer door maar dan wel op een andere plek dan zoals de laatste jaren op de Hogenkamp (foto). Het Houtdorp gaat terug naar de plek waar het jaren geleden voor Kindvriendelijk Goor begon: De Wheedijk. Op het terrein naast het Hectorveld kan de Goorse jeugd van dinsdag 17 augustus tot en met vrijdag 20 augustus weer naar hartelust timmeren en meedoen aan alle spelen die worden georganiseerd worden door de Stichting Kindvriendelijk Goor. Het is een jubileumeditie want het is voor de 30e keer dat het Kinderkamp in Goor wordt gehouden. Daarvoor was er ook een wel huttendorp maar dan op de Schoolfeestweide en georganiseerd door Goor in de Bocht. Inschrijven kan vanaf morgen (3 juli) via deze LINK of via de Facebookpagina van Kindvriendelijk Goor. Vrijwilligers zijn ook dit jaar weer hard nodig en die kunnen zich opgeven via deze LINK.