Onze Stem weer actief

De leden van Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zij na een lange coronaperiode ook weer begonnen. Herberg de Pot was plaats van handeling voor de eerste repetitie onder leiding van dirigente Mirjam Spoelman. Het Goorse gemengde koor hoopt de wekelijkse repetities in de Reggehof na de zomervakantie weer op te kunnen starten. Er stond een jubileumconcert gepland in oktober van het afgelopen jaar ter afsluiting van de 95ste verjaardag maar die ging niet door. Of het concert alsnog gegeven wordt of dat het koor doorstoomt naar het 100-jarig jubileum is nog niet bekend. Wie meer wil weten over Onze Stem kan contact op nemen met het secretariaat: 06 10877600 of via e-mail: info@nullonzestem-goor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]
  • Onze Stem bestaat 90 jaar13 oktober 2014 Onze Stem bestaat 90 jaar Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van […]
  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]
  • Open repetities bij Onze Stem29 februari 2020 Open repetities bij Onze Stem Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem houdt op de woensdagen 4 en 11 maart open repetities in de balletzaal in de Reggehof in Goor. De Goorse gemengde zangvereniging bestaat dit jaar 95 […]