De Bengel viert 15-jarig bestaan

Gastouderbureau De Bengel bestaat 15 jaar. De Bengel is een bureau voor kleinschalige kinderopvang bij gastouders thuis. In Goor maken veel gezinnen gebruik van deze opvang. Het team van De Bengel wil langs deze weg graag Belia en Marco feliciteren met dit jubileum.

Gerelateerde berichten

  • Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente10 juli 2021 Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente Op vrijdag 10 september is het 20 jaar geleden dat de fusiegemeente Hof van Twente het levenslicht zag. Hofmarketing wil dat feestje ook meevieren en dan met behulp van de kinderen. Zij […]
  • Jan Jansen al 35 jaar trouw aan Perfon20 mei 2021 Jan Jansen al 35 jaar trouw aan Perfon Feest bij Perfon vandaag want daar is Gorenaar Jan Jansen in de spotlights gezet. Hij werkt er op deze 20e mei op de kop af 35 jaar en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Jansen […]
  • 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken30 maart 2021 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken In september van dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente 20 jaar en ondanks de coronacrisis en de gevolgen van de cyberaanval wil de gemeente hier toch op feestelijke wijze aandacht […]
  • Nu ook ‘kuierbox’ bij kinderopvang5 maart 2021 Nu ook ‘kuierbox’ bij kinderopvang Het bleek een uitkomst in Coronatijd voor bezoekers van verpleeghuis Herfstzon. De Kuierbox zorgt daar voor meer contact met de buitenwereld door vanachter het raam met bewoners te kunnen […]
  • 25 jaar Buddy’s1 maart 2021 25 jaar Buddy’s Cafe Buddy’s is jarig. Vandaag viert het prachtige etablissement aan de Deldensestraat haar 25ste verjaardag. Voor het langstzittende uitbaters-paar van Goor André Nijmeijer en Hanneke […]