Meiden talententoernooi op ’t Piepwillem

Op de velden van vv Twenthe wordt morgen een meiden talententoernooi gehouden in de leeftijdscategorieën onder 14 en onder 16 jaar. Dit toernooi wordt georganiseerd door Talententeam Reggestreek en de MVTO, in samenwerking met de gecombineerde meidenafdeling van GFC en Twenthe. Naast regionale talententeams komen er ook teams van de Meidenvoetbal Academie Deventer, MVVA De Graafschap en Sporstworld. Oud prof-scheidsrechter Eric Braamhaar uit Enter zal tijdens het ochtendprogramma enkele wedstrijden fluiten en de prijsuitreiking op zich nemen. In de middag zijn er twee wedstrijden tussen Regio Oost-teams en Sportsworld. Laatstgenoemde is een platform voor talentvolle meiden en valt onder Girlsoccer Nederland. Deze meiden stromen onder meer door naar clubs als Excelsior Rotterdam, ADO/Den Haag en vv Alkmaar.

Gerelateerde berichten

  • Dynamiek op het veld van Twenthe24 mei 2020 Dynamiek op het veld van Twenthe De zaal is nog gesloten en dus moeten de handbalsters van Dynamiek naar buiten om te sporten. Twenthe Goor heeft de poorten voor haar zustervereniging geopend, waardoor de handbaltalenten […]
  • Het zal je kind maar wezen22 maart 2020 Het zal je kind maar wezen Goor wordt dezer dagen overspoeld door berichten van weldoeners en acties om het corona-virus het hoofd te bieden, maar er is ook nog altijd een groepering die blijkbaar nog geen notie […]
  • Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC3 januari 2019 Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij […]
  • Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe30 januari 2017 Veenstra winnaar darttoernooi Twenthe Robin Veenstra heeft in het afgelopen weekeinde het darttoernooi van vv Twenthe op zijn naam geschreven. In een spannende finale wist hij met 4-3 te winnen van Frank Kloosterman. Deze had […]
  • Twenthe te sterk voor Heeten16 oktober 2016 Twenthe te sterk voor Heeten Twenthe, de nummer 12 op de ranglijst, ontving vanmiddag de nummer 13, sv Heeten. Een belangrijke pot waarbij winst noodzakelijk was om vanuit de onderste regionen op te kunnen klimmen en […]