Jubilerende Kariboes schenkt Weldam Jan Bolink-bankje

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Trimgroep Kariboes heeft de vereniging een fraai bankje geschonken aan Landgoed Weldam. Dit omdat een groot deel van de hardloop- wandel- en overige activiteiten worden uitgevoerd op de gronden van dit landgoed. Gisteren was er ook een wandeltocht die begon bij camping Monte Bello en veel leden op de been bracht. Die leidde onder meer leidde naar de aloude leemkuilen waar de bank werd onthuld door rentmeester Jan Zantvoort en Gerda Bolink, echtgenoot van wijlen Jan Bolink, de oprichter van Kariboes, naar hem is ook het bankje vernoemd: Het Jan Bolink-bankje.

Gerelateerde berichten

  • Vlag uit voor 50-jarige Kariboes27 december 2020 Vlag uit voor 50-jarige Kariboes Een heugelijke Tweede Kerstdag voor de Goorse Trimgroep Kariboes. De leden vieren vandaag het 50-jarig jubileum van de vereniging. Door de geldenden corona-maatregelen zonder feestelijke […]
  • 25.000 nieuwe bomen op landgoed Weldam19 november 2020 25.000 nieuwe bomen op landgoed Weldam Het is de plek waar vele Gorenaren de rust vinden tijdens een wandeling door de prachtige omgeving en natuur in de gemeente Hof van Twente: Landgoed Weldam. Daar zullen in de komende […]
  • Ergernis over bomenkap Weldam26 januari 2020 Ergernis over bomenkap Weldam Er is niet alleen ophef over bomenkap in de bebouwde kom van Goor zoals in de Gondalaan. Ook net daarbuiten in het Weldam, tussen Goor en Markelo, worden bomen massaal gekapt. De ergernis […]
  • Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw28 oktober 2015 Hetty, groen en creatief, al een halve eeuw In één van de voortuinen aan de van Hoevellstraat is het een geflikker van lampjes en staat de ene Sarah de andere staren naast een aantal spandoeken met treffende teksten over Hetty klein […]
  • Geerhard ‘van ’n Prood’ ziet Abraham29 september 2022 Geerhard ‘van ’n Prood’ ziet Abraham Het was druk op de Havezathe gisteren. Het ene na het andere spandoek en ook Abrahams werden daar geplaatst met de nodige gezelligheid, bij de woning van Geerhard ten Berge. De goedlachse […]