Toch nog een stadsderby…

Corona gooide in het afgelopen seizoen veel roet in het eten van eenieder en dus ook de Goorse voetballers maar met de versoepelingen van nu blijkt er op het einde van het seizoen toch nog wat mogelijk. Zo was er gisteren toch nog een Goorse ‘Classico’ tussen Hector en GFC. De oudste jeugdteams (onder 19) namen het als slotstuk van de voetbaljaargang tegen elkaar op op het kunstgras van sportpark ’t Doesgoor. Een soms fel maar vriendschappelijke wedstrijd waarin Hector een maatje te groot bleek voor de stadsgenoot. Het werd 7-1. Nadien werd er door beide teams een gezellig feestje gevierd op het terras bij Hector.

Gerelateerde berichten

  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • FC Het Centrum degradeert op kunstgras Hector11 juni 2017 FC Het Centrum degradeert op kunstgras Hector Hector en GFC komen volgend jaar in competitieverband niet meer in actie tegen FC Het Centrum uit Enschede. De ploeg uit Enschede verloor vanmiddag een beslissingswedstrijd om een plek in […]
  • Beslissingswedstrijd Centrum-Terwolde op ’t Doesgoor7 juni 2017 Beslissingswedstrijd Centrum-Terwolde op ’t Doesgoor De beslissingswedstrijd voor een plek in de vierde klasse tussen FC Het Centrum uit Enschede en sv Terwolde wordt komende zondag gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector op […]
  • Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby19 april 2017 Actie voor diabetespatientje Sem tijdens Goorse voetbalderby Er wordt komende zondag voor de Goorse voetbal-derby sv Hector-GFC een inzamelingsactie gehouden voor Sem Minkjan. Het 10-jarige diabetes-patientje speelt bij Hector in de JO11-1 en moet […]
  • Voetbalwedstrijden afgelast29 januari 2017 Voetbalwedstrijden afgelast Twee van de duels die de Goorse voetbalclubs morgen zouden moeten spelen zijn al afgelast. Op sportpark 't Piepwillem ligt nog teveel sneeuw op het kunstgras waardoor de wedstrijd […]