Steijn Hofhuis wint QR-codewedstrijd Schoolfeest

De 5-jarige Steijn Hofhuis is de winnaar geworden van de QR-codewedstrijd van de stichting School en Volksfeest. Kinderen konden tijdens het alternatieve Schoolfeest langs de route van de kinderoptocht codes scannen en vragen beantwoorden. Daaruit kwam Steijn als winnaar naar voren. Hij kreeg een verrassingspakket uit handen van Apollonia Sligman van de kindercommissie.

Gerelateerde berichten

  • 23 juni 2021 Prijsvraag met QR-codes langs route kinderoptocht Op de route waar normaliter de kinderoptocht op zaterdag met Schoolfeest langs gaat, zijn voor deze editie op tien locaties langs deze route even zoveel QR-codes verstopt voor het raam […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]
  • Prins Constantijn grote winnaar Kinderoptocht25 juni 2016 Prins Constantijn grote winnaar Kinderoptocht De Prins Constantijnschool heeft glansrijk de Kinderoptocht 2016 gewonnen. De leerlingen wisten, in een optocht die enigszins door het weer in het water viel, met hun creaties in het thema […]
  • Perfecte show op tweede dag Schoolfeest25 juni 2016 Perfecte show op tweede dag Schoolfeest Na een bomvol Borreluurtje is ook de vrijdagavond van het School- en Volksfeest zeer goed bezocht. Het Heiligdom trok veel Goorse bezoekers, maar de drukte was niet storend. Onder […]