Dief steelt ‘dummy-camera’s’ bij Karwei

Een dief heeft vorige week bij bouwmarkt Karwei aan de Mossendamsdwarsweg beveiligingscamera’s gestolen. Wat hij niet wist dat er geen echte camera’s maar dummy’s in de verpakkingen zaten. Een donkere man van ongeveer 1 meter 95 lang is door een medewerker op camera’s gezien. De boef stopte de Dummy-camera’s in twee grote tassen. De medewerker zette na de vlucht van de dief nog wel de achtervolging in maar raakte de hardlopende dief kwijt. Hij reed uiteindelijk weg in een zwarte Volkswagen.

Gerelateerde berichten

  • Diefstal bij De Reggehof16 juni 2021 Diefstal bij De Reggehof Afgelopen maandag, 14 juni, is in Goor een man aangehouden die wordt verdacht dat hij wat gestolen heeft bij De Reggehof. Wat hij gestolen heeft, is door de politie niet bekend gemaakt. […]
  • Gehoorapparaat zoekgeraakt24 december 2020 Gehoorapparaat zoekgeraakt Een pijnlijk moment voor een der trouwe bezoekers van deze site. Op de weg van de opticien naar Karwei is een plaatsgenoot zijn gehoorapparaat kwijtgeraakt. Hebt u iets gevonden, mail dan […]
  • Drankrijder parkeert auto in de sloot en steelt fiets31 augustus 2020 Drankrijder parkeert auto in de sloot en steelt fiets Een 23-jarige man uit Diepenheim is gistermorgen rond zes uur aangehouden tussen Goor en Delden na een tip van een voorbijganger die op de de N346 reed en een paar remlichten die omhoog […]
  • Supermarkt-eigenaar vangt winkeldief met hulp van omstanders bij station18 april 2020 Supermarkt-eigenaar vangt winkeldief met hulp van omstanders bij station De Goorse supermarkt-eigenaar Guido Brandenbarg heeft er een spannend en vermoeiend avontuur op zitten. Hij traceerde vanochtend via camerabeelden twee winkeldieven in zijn Albert […]
  • Man opgepakt na diefstal sixpack bier bij Albert Heijn15 januari 2019 Man opgepakt na diefstal sixpack bier bij Albert Heijn Een opmerkelijke diefstal bij de Albert Heijn in Goor. Daar werd afgelopen vrijdag een sixpack bier ontvreemd. Lang kon de man echter niet genieten van zijn gerstenat, want de dorstige […]