Ajuu en succes in de brugklas…

Het is een bijzondere week voor de kinderen van groep 8 van de Goorse basisscholen. Na het opvoeren van de diverse musicals waarvoor heel lang is geoefend was het vandaag dan toch echt de laatste dag op de basisschool. Volgens traditie zijn de ‘bijna-brugklassers’ op elke school door alle andere kinderen op verschillende manieren uitgeleide gedaan. Zo sprongen de groep 8-ers op de Heeckerenschool via een trampoline de school uit terwijl op de Albatrosschool de leerlingen al fietsend onder de klanken van stevige rockmuziek een waterdouche moesten ondergaan. Een begin van een nieuw tijdperk. Maar eerst vakantie…

Gerelateerde berichten

  • Van de basisschool met een lach en een traan…18 juli 2018 Van de basisschool met een lach en een traan… Het zijn de laatste dagen voor de grote schoolvakantie en dat betekent dat het vooral een bijzondere week is voor de leerlingen van de groepen 8 van de zes Goorse basisscholen. Zij nemen […]
  • Dansfeestje voor basisschoolverlaters24 juni 2020 Dansfeestje voor basisschoolverlaters De verrassing was groot voor de leerlingen van de groepen 8 van de Goorse Heeckeren- en Albatrosschool gisteren. Het Hengelose poppodium Metropool organiseerde samen met de Rabobank een […]
  • Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen15 juli 2016 Vakantie voor Goorse basisschoolleerlingen Het is voor veel kinderen de mooiste tijd van het jaar: De grote schoolvakantie. Vandaag zijn de deuren van de Goorse basisscholen op slot gegaan om op maandag 29 augustus de deuren pas […]
  • Toch nog een beetje carnaval…12 februari 2021 Toch nog een beetje carnaval… Als Corona niet bestond was op dit moment in het Goorse alles in stelling gebracht voor de start van het carnavalsweekeinde bij CV Sterzo met onder meer de sleuteloverdracht morgen in het […]
  • Zie ginds staat de Sint op veilige afstand…4 december 2020 Zie ginds staat de Sint op veilige afstand… Corona schminkte ook het Sinterklaasfeest dit jaar behoorlijk af. Geen intocht in de Goorse haven en heel summier en coronaproof wat huis- of bedrijfsbezoekjes van de Goedheiligman en […]