Versier feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente

Op vrijdag 10 september is het 20 jaar geleden dat de fusiegemeente Hof van Twente het levenslicht zag. Hofmarketing wil dat feestje ook meevieren en dan met behulp van de kinderen. Zij ontvangen via
de basisscholen en BSO’s een kleurplaat met daarop een (leeg) bordje om te versieren. Uit alle tekeningen worden een aantal winnaars gekozen en die winnaars krijgen hun eigen ontworpen bordje in een echte uitvoering met daarop een stuk taart. De kleurplaten kunnen worden ingeleverd, en ook afgehaald, bij de VVV Informatiepunten in Hof van Twente, de balie van het gemeentehuis of bij HofMarketing. De versierde bordjes kunnen tot en met 31 augustus ingeleverd worden.

Gerelateerde berichten

  • 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken30 maart 2021 20 jaar Hof van Twente: Deel herinneringen en favoriete plekken In september van dit jaar bestaat de gemeente Hof van Twente 20 jaar en ondanks de coronacrisis en de gevolgen van de cyberaanval wil de gemeente hier toch op feestelijke wijze aandacht […]
  • Live tv-show 20 jaar Hof van Twente24 augustus 2021 Live tv-show 20 jaar Hof van Twente In het kader van de viering van 20 jaar gemeente Hof van Twente is er op vrijdag 10 september een speciale liveshow op Hofstreek TV met de '20 jaar Hof Top 20', de […]
  • Hof van Twente-quiz live op YouTube20 mei 2020 Hof van Twente-quiz live op YouTube Hofmarketing organiseert morgen op Hemelvaartsdag een online quiz met alleen vragen over de gemeente Hof van Twente. Deze wordt vanaf 20:30 uur live uitgezonden op YouTube. Deelname is […]
  • Onbezoldigde toezichthouder zwartwoners29 augustus 2015 Onbezoldigde toezichthouder zwartwoners De gemeente Hof van Twente heeft een onbezoldigd toezichthouder aangesteld om permanente bewoning van zomerhuisjes tegen te gaan. Zwartwoners lopen nu het risico om tegen de lamp te lopen […]
  • Gemeente wil Goorse grond terug20 september 2014 Gemeente wil Goorse grond terug De gemeente Hof van Twente gaat op jacht naar grond die Goorse grondeigenaren zich in het verleden hebben toege-eigend. De gemeente heeft veel grond in eigendom die vaak grenst […]