Hazenkamp blijft ontmantelde Tourpoule aanvoeren

Waar Mark Cavendish de Tour de France blijft domineren na zijn historische zege is het Bram Hazenkamp die de Goorse Tourpoule blijft aanvoeren. Hij heeft voorlopig met Cavendish, Philipsen en Bouhanni de beste papieren voor een topklassering. Wel zal hij angstig de Pyreneeën aanvliegen met zijn geringe klimmersploeg. Menno de Leeuw lijkt een gevaarlijke man te worden voor het geel. Tim Wassink greep de dagzege en blijft tweede in het klassement, maar hij heeft op Pogacar na alleen sprinters. Verder is een heel groot deel al kansloos voor een goede klassering in de Tourpoule door de nieuwe opzet van de organisatie, waar de keuze gemaakt moest worden tussen Sagan en Ewan en met name tussen Roglic en Pogacar. Door dit nieuwe element is de Tourpoule vermoord van veel spanning, omdat Ewan en Roglic al vroeg uit de Ronde zijn gestapt.

Gerelateerde berichten

  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule18 juli 2021 Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule Tim Bruseker is de winnaar geworden van de Goorse Tourpoule editie 2021. De huisarts stond voor de afsluitende etappe al aan de leiding van het algemeen klassement en gaf zijn koppositie […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]
  • Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule18 september 2020 Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de […]
  • De spannende dans om het geel9 september 2020 De spannende dans om het geel Waar in de Ronde van Frankrijk de kanshebbers voor de eindzege op één hand zijn te tellen, is het in de Goorse Tourpoule ongemeen spannend. Casper van Vliet gaat aan de leiding, maar hij […]