Stacaravan op Monte Bello beschikbaar voor minima

De stacaravan van Doors Wide Open op camping Monte bello tussen Goor en Markelo is in de komende twee weken beschikbaar voor drie gezinnen die door financiële beperkingen niet op vakantie kunnen. Het is een accommodatie voor vier personen waar een gezin vier dagen gratis mag verblijven. Wie hier een gezin uit Goor of de overige kernen in de Hof van Twente voor wil aanmelden of zelf denkt in aanmerking te komen, kan bellen met 06-20539460.


Gerelateerde berichten

  • Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open9 oktober 2019 Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open Komend jaar kunnen er 40 gezinnen die het niet breed hebben op vakantie via de stichting Doors Wide Open. Zij kunnen een week terecht op camping Monte Bello waar vanaf april volgend jaar […]
  • ’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open15 juli 2021 ’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open 'T Centrum Goor is de nieuwe naam voor de kledingtak van de stichting Doors Wide Open. Daar wordt tweedehands kleding, schoenen en sieraden verkocht. De naam houdt verband met de locatie […]
  • Vaderdagtaarten voor minima20 juni 2021 Vaderdagtaarten voor minima Het is vandaag Vaderdag en dus wordt in veel gezinnen de papa des huizes in het zonnetje gezet. De stichting Doors Wider Open ging in de afgelopen dagen met gebak lang gezinnen die op het […]
  • Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan5 augustus 2019 Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan Het is één van de alleroudste campings in de regio en inmiddels uitgegroeid tot een oord waar, tussen Goor en Markelo, ook tal van andere feesten evenementen plaats vinden. Ook veel […]
  • Hofjongeren bezorgen noodlijdende gezinnen vakantie31 juli 2017 Hofjongeren bezorgen noodlijdende gezinnen vakantie Een gezin uit Goor is vanmiddag per fiets afgereisd naar Nijverdal voor een weekje vakantie op camping Noetsele. De moeder met vier kinderen wiens naam we uit privacyredenen niet noemen, […]