Stacaravan op Monte Bello beschikbaar voor minima

De stacaravan van Doors Wide Open op camping Monte bello tussen Goor en Markelo is in de komende twee weken beschikbaar voor drie gezinnen die door financiële beperkingen niet op vakantie kunnen. Het is een accommodatie voor vier personen waar een gezin vier dagen gratis mag verblijven. Wie hier een gezin uit Goor of de overige kernen in de Hof van Twente voor wil aanmelden of zelf denkt in aanmerking te komen, kan bellen met 06-20539460.


Gerelateerde berichten

  • Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open9 oktober 2019 Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open Komend jaar kunnen er 40 gezinnen die het niet breed hebben op vakantie via de stichting Doors Wide Open. Zij kunnen een week terecht op camping Monte Bello waar vanaf april volgend jaar […]
  • Doors Wide Open: ‘Donatie met tegenprestatie’25 augustus 2022 Doors Wide Open: ‘Donatie met tegenprestatie’ In de categorie 'Een heitje voor een karweitje' is de stichting Doors Wide Open een actie begonnen om bedrijven te bewegen om geld te doneren voor de stichting die zich inzet voor minima […]
  • Hatseflats…31 mei 2022 Hatseflats… Wat kan het verkeren. Van laveloos in een dampende biertent naar een gemakstoel onder de luifel op de camping. De invulling van Hemelvaartsdag is door de jaren heen onderhevig aan […]
  • ’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open15 juli 2021 ’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open 'T Centrum Goor is de nieuwe naam voor de kledingtak van de stichting Doors Wide Open. Daar wordt tweedehands kleding, schoenen en sieraden verkocht. De naam houdt verband met de locatie […]
  • Vaderdagtaarten voor minima20 juni 2021 Vaderdagtaarten voor minima Het is vandaag Vaderdag en dus wordt in veel gezinnen de papa des huizes in het zonnetje gezet. De stichting Doors Wider Open ging in de afgelopen dagen met gebak lang gezinnen die op het […]