Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum

Het is de ondernemers in het stadshart en op het Weversplein een doorn in het oog; onkruid op de trottoirs en de randen van de parkeerplaatsen en onder de bomen. Volgens voorzitter Paul Reef van de Stichting BIZ Centrum Goor is het door de bezuinigingen van de gemeente alleen maar erger geworden en daarom is actie ondernomen. “De meeste ondernemers doen hun best om de eigen stoep schoon te houden maar op gemeentegrond is het niet om aan te zien”. Hij toog namens de ondernemers naar de gemeente en vond het een oplossing. Komende maandag, in de vroege ochtend, wordt door de Veegdienst Twente het onkruid verwijderd en dat wordt daarna enkele keren herhaald.

Gerelateerde berichten

  • De groene gekte in het centrum is voorbij19 juli 2021 De groene gekte in het centrum is voorbij Waar op de nieuwe Facebooksite De Goorse Groene Gekte er nog steeds veel foto's binnen komen van welig tierend onkruid in diverse Goorse straten en wijken, is er in het centrum alom […]
  • Leegstand in centrum nog te groot6 februari 2020 Leegstand in centrum nog te groot De leegstand in het Goorse stadshart is nog te groot en verdient nog steeds alle aandacht. Dat staat te lezen in een raadsbrief van de gemeente Hof van Twente. Van de 84 panden staan er […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Rijdend zwembad, kerkdienst en live-muziek26 juni 2021 Rijdend zwembad, kerkdienst en live-muziek Ook de tweede dag van het alternatieve School- en Volksfeest is een succes. Bij verschillende cafĂ©'s was het vanmiddag al vroeg gezellig met live-muziek en allerhande acts. Zo was het bij […]
  • En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor…28 april 2021 En dan is het ineens een stuk gezelliger in Goor… Het stadshart van Goor deed vandaag heel anders aan dan in de voorbije maanden. Volop zon, volle terrassen en winkeliers die hun waar weer buiten stalden. Van de heropening van de […]