’t Centrum nieuwe naam kledingbank Doors Wide Open

T Centrum Goor is de nieuwe naam voor de kledingtak van de stichting Doors Wide Open. Daar wordt tweedehands kleding, schoenen en sieraden verkocht. De naam houdt verband met de locatie waar de kleding te koop is in het stadshart van Goor. De opbrengst komt ten goede van de stichting die hiermee onder meer de kosten van Voedselbank Seine kan dekken. Bij de kledingbank worden vier keer per jaar minima uitgenodigd om gratis kleding uit te zoeken.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers6 mei 2021 Doors Wide Open blijft op zoek naar vrijwilligers Stichting Doors Wide Open zoekt in verband met de groei vrijwilligers voor diverse onderdelen en werkzaamheden. Voor het Proathuus is zij op zoek naar enthousiaste en sociale mensen die […]
  • Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier9 september 2019 Doors Wide Open begint kleding- en voedselbank voor mens en dier Onder de naam Seine begint de Stichting Doors Wide Open, een kleding- en voedselbank voor mensen en een voedselbank voor dieren. De stichting zamelde al kleding, spullen en speelgoed in […]
  • Stacaravan op Monte Bello beschikbaar voor minima12 juli 2021 Stacaravan op Monte Bello beschikbaar voor minima De stacaravan van Doors Wide Open op camping Monte bello tussen Goor en Markelo is in de komende twee weken beschikbaar voor drie gezinnen die door financiĆ«le beperkingen niet op vakantie […]
  • Lionsclub bezorgt arme gezinnen dagje uit9 juli 2021 Lionsclub bezorgt arme gezinnen dagje uit De gezinnen in Goor en omgeving die worden gesteund door de stichting Doors Wide Open krijgen een dag uit aangeboden door de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. Deze club heeft 35 […]
  • Vaderdagtaarten voor minima20 juni 2021 Vaderdagtaarten voor minima Het is vandaag Vaderdag en dus wordt in veel gezinnen de papa des huizes in het zonnetje gezet. De stichting Doors Wider Open ging in de afgelopen dagen met gebak lang gezinnen die op het […]